Kategoriansvarlig Listverk

SÖDRA Interiör eies av den svenske skogeierorganisasjonen SÖDRA AB, med en totalomsetning på ca. 20 mrd. SEK. SÖDRA Interiör er et økonomisk solid, offensiv og sterkt voksende forretningsområde med ambisjoner om videre vekst. SÖDRA Interiör er markedsledende på produksjon og distribusjon av interiør-tre som listverk, panel, gulv, spesial m.m., til byggevarehandelen og industri i Skandinavia.

Vi vil i år nå en omsetning på ca. 1,2 mrd. SEK. Den norske enheten omsetter for ca. 400 MNOK.

FirmaSödra Interiör
FylkeAkershus
StedGardermoen
Søknadsfrist28.09.2014

Har du erfaring med tre?

Vi skaper en organisasjon for fremtiden og søker en Kategoriansvarlig Listverk med følelser for treet og en stor interesse for salg!

Vi produserer listverk ved flere produksjonsenheter og som kategoriansvarlig blir du knutepunktet mellom produksjon, marked og våre underleverandører. I tillegg til å ha det overordnede lønnsomhetsansvaret for kategorien vil ditt ansvar være sortimentsutvikling, etablering og oppnåelse av mål samt utvikle strategier for kategorien Listverk. Du vil være pådrivende og støttende mot vår salgsorganisasjon og KAM ansvarlige i alle land med det mål å øke salg og lønnsomhet. Du får eget budsjett og resultatansvar.

Deg vi søker har universitets- eller høyskoleutdanning innenfor treteknikk og/eller salg og markedsføring. Alternativt god erfaring fra kategoriarbeide. Du har gode kunnskaper i et eller flere nordiske språk og engelsk så vel skriftlig som muntlig. Videre har du god erfaring i å bygge nettverk og evnen til å skape gode relasjoner både innenfor og utenfor egen organisasjon. Stillingen stiller krav til at du er vant med business B2B og at du jobber strukturert. Dersom du trives med å sette høye mål for deg selv vil du sannsynligvis trives godt hos oss. Vår fremste ressurs er våre medarbeidere. Medarbeidere som trives og viser et stort engasjement er avgjørende for vår fremgang og utgjør kjernen i vår virksomhet.

I vår organisasjon gir vi deg forutsetninger for å utvikles gjennom både interne og eksterne utdanninger og kurs. Du får også muligheten til å delta i vårt produktivitetsarbeide og prosjekter av ulik karakter. Vi sørger for at våre medarbeidere skal ha det bra og tilbyr både gode forsikrings- og pensjonsordninger samt bedriftshelsetjeneste.

Du vil i utgangspunktet ha tilhold på vårt hovedkontor på Gardermoen, men også annen plassering kan evt. diskuteres. Reisevirksomhet i jobben må påregnes. Velkommen med din søknad og CV senest og innen 28.09.2014 som sendes til anette.andersson@sodra.com

Har du spørsmål om stillingen vennligst kontakt vår Markedsdirektør Mikael Danhov via Södras sentralbord: 0046 470 89 000.

Vis flere stillinger: