Kamic Group kjøper Langsjøen Elektro

Svenske Kamic Group kjøper den norske eltavleprodusenten Sigmund Langsjøen Elektro.

Det skriver Kamic Group i en pressemelding denne uken.

Kamic Group AB har, gjennom det heleide datterselskapet Eltavler AS, kjøpt samtlige aksjer i Sigmund Langsjøen Elektro AS.

Langsjøen Elektro skreddersyr, bygger og monterer el-tavler i tillegg til diverse ombyggingstjenester, service og vedlikehold på egne og andres tavler. Selskapet har omtrent 20 ansatte og en årlig omsetning på rundt 30 millioner kroner, heter det i pressemeldingen.

‒ For knapt ett år siden kjøpte vi Eltavler AS i Norge, ett erverv vi er veldig godt fornøyde med. Langsjøen Elektro er mye likt Eltavler, med lignende tilbud og kompetanse og med en tilsvarende sterk stilling bland lokale el-installatører. Det kjennes bra og riktig å fortsette veksten i et område som vi tror har gode fremtidsutsikter, sier Fredrik Celsing, konsernsjef og administrerende direktør for Kamic Group.

Tidligere eier og administrerende direktør for Langsjøen Elektro, Sigmund Langsjøen, vil fortsette å lede selskapet som fremover vil inngå i Kamic Groups forretningsområde Installasjon, heter det i pressemeldingen.

‒ Kamic Group føles som en veldig bra eier for oss. Vi blir en del av en større internasjonal gruppe der entreprenørskapet oppmuntres, samtidig som vi får tilgang til verdifull kunnskap, relasjoner og strukturelt støtte. Dette kommer til å styrke forutsetningene for en fortsatt positiv utvikling for Langsjøen Elektro og våre ansatte, sier Langsjøen.