Jørn Davidsen. (Arkivfoto)

Jørn Davidsen ny administrerende direktør i Polyseam

Polyseam AS har ansatt Jørn Davidsen som ny leder fra 1. september.

Davidsen har lang erfaring fra byggebransjen, sist som salgs- og markedsdirektør hos kjøkkenprodusenten Huseby, men det meste av de siste 20 årene har han vært engasjert i fuktsikring av bygninger og konstruksjoner.

Han har blant annet vært daglig leder av våtromsbedriften Litex AS og hatt ulike lederstillinger i Icopal AS og BMI Group.

- Etter å ha jobbet med produkter til fuktsikring av de ulike bygningsdeler i mange år, er det en meningsfylt og kanskje enda viktigere utfordring å få delta i det viktige arbeidet med brannsikring av bygg og eiendommer. Det viktigste arbeidet innen brannsikring foregår lenge før en eventuell brann oppstår, og kvaliteten på dette avgjør omfang og konsekvenser av en brann. Jeg har også troen på Polyseam som daglig beviser høy miljøbevissthet og kompromissløs holdning til produktkvalitet og dokumentasjon, sier Davidsen i en pressemelding.

Polyseam er en norskeid produsent av profesjonelle tetningsmidler, lim, fyllstoffer og passive brannbeskyttelsesprodukter. Produksjonen foregår i selskapets fabrikk i Huddersfield i Storbritannia. I tillegg til den norske satsingen eksporterer de også sine produkter til 60 land.

Styret i Polyseam har stor tro på videre vekst med Davidsen i ledelsen.

– Det Jørn har fått til i tidligere stillinger er imponerende, spesielt det å bygge opp Litex fra starten av og til ett til en tilnærmet generisk merkevare i Norge. Gjennom karrieren har Jørn bevist at han skaper gode resultater, med fokus på kundene og det kommersielle, samt gode lederegenskaper, uttaler styreleder Kjetil Bogstad i meldingen.

Foto: Polyseam