Jordskiftekandidat

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist09.02.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innenfor jordskifte/eiendom i en stilling hvor du vil jobbe med rådgivning i tidlig fase, videre i gjennomføringen og helt frem til sluttføringen av prosjektene. For denne rollen trenger du en mastergrad fra NMBU (UMB/NLH) innenfor eiendomsfag/jordskifte. Er du vår nye Jordskiftekandidat? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Eiendomsjus-avdeling

Som vår nye Jordskiftekandidat blir du en del av vår Eiendomsjusavdeling med 19 kvalifiserte rådgivere som besitter betydelig kompetanse innen de eiendomsjuridiske fagene, og kan tilby markedet et komplett tverrfaglig konsulent- og rådgivningsmiljø innen infrastruktur, areal- og eiendomsutviklingsprosjekter. Grunnet økende oppdragsmengde ønsker avdeling Areal og eiendomsjus i Rambøll å styrke sitt fagmiljø.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Seksjonering og eiendomsregistrering
  • Rådgivning i tidlig fase, videre i gjennomføringen og helt frem til sluttføringen av prosjektene
  • Bistå kunder med rådgivning innenfor grunnerverv (verdsetting, forhandlinger og ekspropriasjon)
  • Jordskifte

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Vi søker deg med minimum 5 års relevant erfaring.
  • Mastergrad fra NMBU (UMB/NLH) innenfor eiendom/jordskifte eller eiendomsutvikling
  • Stor arbeidskapasitet, gjennomføringsevne og kan vise til oppnådde resultat fra tidligere prosjekter
  • Motiverende og reflektert adferd
  • Engasjert og selgende både internt og eksternt
  • Godt norsk og engelsk språk, muntlig og skriftlig

I denne rollen vil det være en fordel om du også har erfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 09.02.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Mikal Storhaug, mobil 90590560, e-post mikal.storhaug@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: