Påtroppende daglig leder Joakim Arnesen (t.v.) og styreleder Mads Meisingset.

Joakim Arnesen ny daglig leder i FLOW Meisingset

2. januar tiltrdåte Joakim Arnesen stillingen som ny daglig leder i FLOW Meisingset.

FLOW Meisingset VVS, tidligere Vegard Meisingset AS, har røtter tilbake til 1949. Mads Meisingset overtok ledelsen av selskapet i 1999, og Joakim Arnesen er nå den femte daglige lederen av selskapet i dets 70 år lange eksistens.

Mads Meisingset skal nå prioritere rollen som daglig leder i FLOW Group Norge, men fortsetter som styreleder i FLOW Meisingset VVS.

– Lederskiftet som nå gjennomføres er en del av en planlagt prosess gjennom 2018, sier Mads Meisingset.

Arnesen har de siste to årene hatt ansvar for salg –og markedsføring i FLOW Meisingset VVS, men startet i selskapet allerede i 2010.

– Siden da har han grepet de muligheter og utfordringer som har dukket opp gjennom blant annet ansvar for oppdrag mot B2B-rammeavtaler, teknisk prosjektledelse, kalkulasjon og prosjektutvikling samt koordinering av K-HMS, og kombinert dette med deltidsstudier til Mesterbrevet. Joakim har vært aktiv i oppbygningen av det som i dag er en solid organisasjon med godt grunnlag for videre utvikling av selskapet, sier Mads Meisingset.

– FLOW Group sitt fokus på kompetanseheving av medarbeiderne gir store muligheter for den med ambisjoner om personlig utvikling, og vi er meget fornøyd med at Joakim tar utfordringen med å lede FLOW Meisingset VVS inn i neste fase, legger Mads Meisingset til.

– FLOW Meisingset VVS har vært igjennom perioder med betydelig vekst, først i 2011/2012 og nå i 2017/2018, og vi ser nå at vi i stor grad lykkes med vår strategi på flere områder; vi leverer gode resultater for 2018, vi har en solid og kompetent organisasjon, en svært god ordrereserve og vi blir vist tillit av nye og eksisterende kunder i B2B-markedet for offentlige rammeavtaler så vel som de største entreprenørselskapene, sier Joakim Arnesen.