Jackon er årets NOBBer

Isolasjon- og embalasjeprodusenten Jackon ble kåret til årets beste i god bruk av Norsk Byggevarebase (NOBB).

Norsk Byggevarebase (NOBB) er en database for alle i den norske byggevarehandelen. NOBB speiler hele produktsortimentet, og følger all omsetning i byggevarehandelen. Torsdag, under Bygg Reis Deg, kunne Norsk Byggtjeneste dele ut utmerkelsen for den bedriften som er flinkest til å levere god informasjon om sine produkter.

I nominasjonsprosesen har Byggtjeneste samarbeidet med representanter for fem av landets største byggevarekjeder, Byggmakker, Maxbo, Monter, Nordek og Mestergruppen.

Sammen har de kommet fram til ni nominerte som utmerker seg på å levere elektronisk informasjon:

Jeld-Wen Norge, Kährs Norge, Akzo Nobel / Casco, Jackon, Jordan, BSH Husholdningsapparater, Aaltvedt Betong, Södra Interiör, Armaturjonsson.

Administrerende direktør Halvard Gavelstad i Byggtjeneste kunne torsdag dele ut diplomet for årets NOBBer til markedskoordinator Kari Elise Jørgensen i Jackon.

Her stod det:

«Årets prisvinner har vist stort engasjement rundt NOBBs grunnidé. Etablering av et vareregister som kommuniserer på tvers av alle bransjens aktører.

Firmaet har vist stort engasjement og evne til å oppdatere sitt vareregister i henhold til nye krav utarbeidet av Standardiseringsutvalget.

Gjennom kontrollert og aktiv oppdatering av NOBB oppfylles de fleste kravene til ny informasjonsbredde.

Det er også vektlagt at det i stor utstrekning er knyttet bilder og komplett forpakningsinformasjon til varene».

– Dette hadde jeg ikke forventet i det hele tatt, strålte Jackons representant fra scenen.

Til Byggeindustrien kunne Kari Elise Jørgensen fortelle at selskapet er mye flinkere på å produsere god digital informasjon enn hun selv var klar over.

– Men det er jo morsomt, da! smilte hun blidt.