IT-direktør

GK Gruppen er Skandinavias ledende leverandør av teknikk i bygg med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Med rundt 3 000 ansatte og 100 kontorer i Norge, Sverige og Danmark leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

FirmaGK Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist02.01.2022

Vil du være med på å drifte, forvalte og utvikle IT-avdelingen til Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner?

Da ser vi frem til å høre fra deg!

GK Gruppen søker en fremoverlent og strategisk IT-direktør som vil være ansvarlig for å drifte, forvalte og utvikle GK-konsernets teknologiske infrastruktur. Du får ansvar for videreutvikling og implementering av IT-strategi, utvikling og forvaltning av leveranser fra partnere innenfor IT-området og ikke minst være ansvarlig for konsernets IT-sikkerhet. Den nye IT-direktøren vil få budsjett- og personalansvar og skal lede konsernets IT-avdeling som består av kompetente medarbeidere med stor gjennomføringsevne.

Den ideelle kandidaten har dyp kunnskap om digitale trender og teknologier og erfaring med å utvikle og implementere IT-strategier. Solid erfaring med drift og utvikling fra innovative bransjer der IT er virksomhetskritisk er ønskelig. For å lykkes i rollen må du ha sterk rolleforståelse, samarbeidskompetanse og kommunikasjonsevner som bidrar til en engasjerende og motiverende lederstil.

Stillingen er en sentral bidragsyter i konsernets teknologiske og digitale utvikling og rapporterer til CFO.

Kontaktpersoner

Rune Hope

Visindi AS

Telefon 450 75 000

Raluca Rohatin

Visindi AS

Telefon 900 72 459

Søk stilling

Vis flere stillinger: