F.v. Bernt Andre Engøy, Steinar Dokken og Lars Hæhre.
F.v. Bernt Andre Engøy, Steinar Dokken og Lars Hæhre.

Isuzu Norge inngår samarbeidsavtale med Rental Group Mobility

Isuzu Norge inngår nå samarbeidsavtale med Rental Group Mobility.

Isuzu Norge og Rental Group Mobility har inngått samarbeidsavtale om kjøp av arbeidsbiler til utleieselskapet, og utvider dermed utleiestallen med pickupen Isuzu D-MAX.

Bernt Andre Engøy er daglig leder i Rental Group Mobility, sier de har god erfaring med Isuzu fra tidligere

– Vi har veldig god erfaring med Isuzu fra tidligere, og ser frem til å tilby en såpass godt utstyrt pickup til våre kunder. Vi ser at behovene endrer seg underveis i prosjektene for våre kunder, både for type og antall kjøretøy. For oss er det viktig å kunne levere i takt med det transportbehovet som prosjektene krever. Vi må ha ulike kjøretøy tilgjengelig med nødvendig utstyr som dekker de ulike faggruppene som til enhver tid jobber i prosjektene, sier Engøy i en pressemelding.

Isuzu lanserte en ny utgave av Isuzu D-MAX for omtrent et år siden, og det har aldri blitt solgt så mye Isuzu i Norge som i 2021. Totalt ble det 1245 registreringer.

– I desember ble Isuzu Norges mest solgte pickup og en markedsandel på 44,7, heter det i meldingen.

– Vi er selvfølgelig godt fornøyde med samarbeidsavtalen med Rental Group Mobility. Det at et av Norges største utleieselskap til anleggsbransjen ønsker å ha med Isuzu i porteføljen viser det vi alltid har ment, at Isuzu er det beste alternativet i dette segment. Alt fra totalkostnader gjennom eierforholdet til egen ombygger som skreddersyr bilene til alle behov, gjør Isuzu til en attraktiv samarbeidspartner, sier Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge, i meldingen.

– Kjernevirksomheten i Rental Group er å levere komplette løsninger innenfor anleggsmaskiner, tårnkraner og tunnelutstyr. Det å kunne levere yrkesbiler til entreprenør og prosjekter er et relevant supplement for flere av våre kunder. Også innenfor yrkesbiler har mange det samme behovet for fleksibilitet og utnyttelse, og som igjen bidrar til redusert kapitalbinding i bilparken, sier Lars Hæhre, administrerende direktør i Rental Group.