Lars Storsve, markedssjef i Ruta Entreprenør (til venstre) og daglig leder Greif Sæther i Flow Trøndelag VVS. Foto: Flow Trøndelag VVS

ISO-sertifiseringer innen kvalitet og miljø til Flow Trøndelag VVS

Flow Trøndelag VVS er resertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 9001 og miljøsertifisert etter miljøstandarden ISO 14001.

Det skriver Flow Trøndelag VVS i en pressemelding torsdag.

Bedriften har 55 ansatte og en egen klimaavdeling. I 2020 har daglig leder Greif Sæther ledet arbeidet med å resertifisere bedriften etter ISO-standarden 9001. Parallelt har de fått på plass miljøsertifiseringen etter ISO-standarden 14001. Nå er begge sertifiseringene godkjent, skriver Flow i meldingen.

– Nå som vi også har miljøsertifisering på plass, møter vi også kravene kundene stiller om å ta ansvar for vårt ytre miljø. Som VVS-entreprenør kan vi påvirke blant annet energiforbruket i byggene med løsningsforslag og produktvalg. Vi skal bidra til å nå FN sine bærekraftsmål, sier Sæther.
Ruta Entreprenør har nå kåret Flow Trøndelag VVS til årets underentreprenør to ganger, heter det i pressemeldingen.

– Vi trives best med å samarbeide med underentreprenører som er fremoverlente og har samme holdninger til systemer og rutiner som oss. Derfor passer vi godt sammen med Flow Trøndelag VVS, sier Lars Storsve, markedssjef i Ruta Entreprenør.