Jan Erik Norli. Foto: Aptum
Jan Erik Norli. Foto: Aptum

Intershare solgt til Infobric

Intershare AS i Kristiansand blir en del av Infobric Group.

Intershare har gjennom to tiår utviklet og levert IT-systemer for utleiebransjen.

– I en tid med økende fokus på digitalisering og optimalisering av arbeidsprosesser, har eierne av Intershare sett behovet for konsolidering og nytten av å bli en del av en større og sterkere enhet. Nå, etter å ha blitt kjøpt av Infobric, får selskapet en ledende rolle i et nyopprettet forretningsområde for digitalisering av utleiebransjen i Norden og videre i en internasjonaliseringsprosess, skriver selskapet i en pressemelding.

– Denne investeringen er en viktig milepæl for Infobric Group, som har en lang historie i samarbeide med utleiebransjen. Med oppkjøpet av Intershare, Hyrma og Winhyra utvides dette samarbeidet ytterligere. I kombinasjon med våre eksisterende tilbud skaper vi nå Europas beste forretningssystem for maskinutleieselskaper i byggebransjen, sier Dan Friberg, president og CEO Infobric Group, i meldingen.

– Alle ansatte og tidligere eiere forblir i selskapet, og vi har store forventninger til mulighetene som ligger foran oss. Vi skal fortsette å lage effektive integrasjoner til ulike tredjeparts-løsninger og vi skal jobbe sammen med våre nye kolleger i Infobric for at våre kunder skal bli de mest effektive digitale aktørene i utleie- og bygg og anleggsbransjen, sier Jan Erik Norli, CEO i Intershare.