Interiørarkitekt

Gottlieb Paludan Architects er et anerkjent dansk arkitektfirma som nå er etablert i Norge gjennom en sammenslåing med tidligere tegn_3. Våre forretningsområder er:

Gottlieb Paludan Architects er en del av AFRY-konsernet, en ingeniør-, design, og rådgivningsvirksomhet innenfor energi, industri og infrastruktur. AFRY i Norge har over 900 medarbeidere og kontorer i Oslo, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Stavanger.

I Norge har Gottlieb Paludan Architects hatt viktige og profilerte prosjekter knyttet til tidligfase utvikling av campus og arbeidsplassutvikling, som prinsipplan og planprogram for NTNU og utvikling av arbeidsplasskonsept for Regeringskvartalet.
Vi sto for utformingen av Holmestrand stasjon og vi vant prosjektet med å utforme stasjonene Skøyen og Vækerø på den nye Fornebubanen i Oslo. Vi har flere spennende, pågående utviklingsprosjekter i byer og tettsteder i hele landet.

Firma Gottlieb Paludan Architects
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist05.06.2021

Interiørarkitekt Gottlieb Paludan Architects Trondheim

Er du fremtidens arbeidsplassutvikler? Er du engasjert i hvordan vi som interiørarkitekter kan bidra til bærekraft ved transformasjon?

Vi søker deg som er interiørarkitekt, og som brenner for denne tematikken. Du er faglig engasjert, trygg og aktiv i brukersamspill. Vi blir ofte endringsagenter med rom og interiør som verktøy.

Vi kan tilby et unikt tverrfaglig miljø på 16 personer som har spesialisert seg på arbeidsplassutvikling og pedagogiske rom. Vi har noen av de største norske offentlige institusjoner som kunder og ligger i front på metodikk for å utvikle nye løsninger. Vi gleder oss til årene fremover – men trenger å styrke laget!

Hvem er du?

En interiørarkitekt som er analytisk i tillegg til formsterk
Du må like å teste dine grenser for kunnskap og stå støtt i utprøving på tvers av fag. Vi jobber mye i tidlig fase før konkrete interiørløsninger finnes. Da trenger vi å skape gode narrativer omkring bruk av rom og å visualisere innovative ideer. Du er kreativ og en sterk formidler.

Vi søker deg som uredd deler, og får andre med på dine ideer. Du behersker 3D visualisering svært godt. Vi har en satsning på hurtige og spreke 3D skisser. Hvis du har gode evner på frihåndstegning vil dette gi deg en fordel. Vi jobber mye med infografikk, ikoner og diagram.

Av programmer bruker vi:

  • Cad programvare Revit
  • Adobe programmene illustrator, Indesign og photoshop.

Vi forutsetter minimum 2 års relevant erfaring fra fagområdet.

Gottlieb Paludan Architects jobber i alle faser innenfor våre fagområdene. Vi legger stor vekt på inkluderende prosesser og tverrfaglig samarbeid internt og med våre kollegaer i AFRY. Som rådgivere har vi tett dialog med våre kunder i utviklingen av prosjekter for å skape de beste løsningene. Vi kan love deg mange spennende og varierte prosjekter på tvers av faggruppene og stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.

Søknader vurderes fortløpende. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med teamleder Urd Schjetne i Trondheim på telefon 909 55 210.

Søk stilling

Vis flere stillinger: