Bjørn R. Grepperud, administrerende direktør i Insenti (t.v.) og Christian Molt Rise, daglig leder for Insenti i Drammen. Foto: Tove Lauluten/Insenti

Insenti satser med eget kontor i Drammen - rekrutterer Christian Molt-Rise til lederrollen

Christian Molt Rise (41) blir ny daglig leder for Insenti Drammen AS, som blir Insenti sin første virksomhetsetablering utenfor Oslo.

Christian Molt Rise kommer fra stillingen som teknisk sjef i Backe Stor-Oslo. Før det var han administrerende direktør i Bøhmer Entreprenør AS.

– Vi gleder oss til å få Christian Molt Rise på laget. Vi har håndtert prosjekter i Drammen fra Oslo frem til nå, men ser at det er så mye spennende som planlegges fremover av store prosjekter at vi har valgt å etablere et eget kontor i byen, sier administrerende direktør Bjørn Grepperud i Insenti i en pressemelding.

Insenti AS har 65 ansatte og hovedkontor i Oslo. Selskapet omsetter for over 600 millioner kroner i 2020.

– Jeg fikk rett og slett en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Moderne byggeprosjekter er veldig komplekse operasjoner og god prosjektledelse er nøkkel til suksess. Å få mulighet til å bygge opp en sterk satsing for Insenti blir utrolig spennende, sier Christian Molt Rise, påtroppende daglig leder i Insenti Drammen AS, i meldingen.

Christian Molt Rise bor i Sande, er utdannet sivilingeniør, Bygg og anlegg fra NTNU i 2007. Videre har han BsC Byggingeniør fra Høgskolen i Ålesund i 2005. Han har videre bakgrunn fra befalsskolen i Ingeniørvåpenet etter at han tok svennebrev som tømrer. Han er RIF godkjent rådgiver med spesialområde bygningsfysikk og prosjektadministrasjon. Han vil starte i den nye stillingen 1. mars neste år.