Innkjøpssjef - Fredrikstad/Oslo/Skedsmo

Menneskene utgjør forskjellen hos Solid. Vi bygger våre relasjoner på gjensidig tillit fremfor rigide kontrakter. Våre verdier har vært viktige byggesteiner for utviklingen av Solids kultur. Engasjement, Spisskompetanse, Samhandling, Tilhørighet, Trivsel og Trygghet er ledestjerner i selskapet som viser retning i hverdagen.
Solid Entreprenør AS har hatt en sterk vekst, og omsetningen for 2018 utgjør over 1 milliard. Våre 450 ansatte jobber derfor kontinuerlig for å innfri våre byggherrers forventninger.

FirmaSolid Entreprenør
FylkeOslo, Østfold, Akershus
Søknadsfrist25.01.2019

Solid Entreprenør har hatt en sterk vekst de siste årene. Nå satser vi videre, og styrker organisasjonen for å bli enda bedre. Vi rendyrker rollen som innkjøpssjef, og ønsker å utvikle en liten og slagkraftig avdeling. Første skritt på veien er å finne innkjøpssjefen som skal lede denne forbedringsjobben.

Muligheter og ansvar

Vår nye innkjøpssjef skal bidra til at vårt innkjøp på 600 MNOK per år er en vesentlig del av verdiskapningen i Solid. Stillingen vil også ha en sentral rolle innen å formidle kunnskap og engasjement rundt innkjøp på tvers av alle nivåer i selskapet.

Rollen er en kombinasjon av strategisk og operativt ansvar. Fordi miljøet er lite må du jobbe både overordnet med strategier og planer, men også å ta del i det operative arbeidet for å sikre at vi til enhver tid har de beste innkjøpsavtalene.

I tillegg til å videreutvikle de eksisterende innkjøpsprosessene, malene og dokumentene, blir arbeidet med digitalisering og analyse viktig. Solid benytter ikke i dag et innkjøpssystem, og du får ansvaret for å vurdere hvordan vi skal satse på digitale kjøp i fremtiden.

Innkjøpssjefen skal også sørge for at Solid benytter seriøse underleverandører som etterlever de til enhver tid gjeldende lover, forskrifter og bransjemessige krav. Du må være sterk analytisk, og kunne gjøre de nødvendige analysene for å få full oversikt over innkjøpsvolumet.

Stillingen kan plasseres på vårt hovedkontor i Fredrikstad eller ved et av våre regionkontorer i Oslo og på Romerike. Noe reisevirksomhet mellom kontorene og våre byggeplasser må påregnes. Stillingen rapporterer til administrasjonsleder i Solid Entreprenør.

Kompetanse og egenskaper

Du har utdannelse innen logistikk, innkjøp, økonomi eller tekniske teknisk utdannelse på bachelornivå eller masternivå. Videre har du minst 3-5 år operativ og strategisk erfaring fra en innkjøpsfunksjon i større virksomhet, herunder ledelse av innkjøpsprosjekter og forhandlinger, etablering og implementering av innkjøpsstrategier og bruk av innkjøpssystemer. Erfaring fra byggebransjen eller tilknyttede virksomheter er en fordel.

Som person brenner du for innkjøp og evner å spre engasjement og kompetanse innen fagområdet til dine kollegaer. Du har gjennomføringskraft og er god på å skape endring. Kombinasjonen av det strategiske og operative gjør at du må håndtere mange oppgaver samtidig.

Vi tilbyr

Som innkjøpssjef i Solid får du mulighet til selv å være med å definere stillingen og innkjøpsstrategien. Dette gir gode utviklingsmuligheter i fremtiden, og vi ønsker på sikt å utvide avdelingen og gi innkjøpssjefen personalansvar.

Våre betingelser innen lønn, pensjon, bil og bonusordning er konkurransedyktige, og miljøet i Solid er inkluderende og godt.

Mer informasjon og søknad

Les mer om Solid på vår nettside, og ta en titt på videoen som forteller vår historie. Ønsker du en uforpliktende prat om stillingen kan du kontakte administrasjonssjef Tom Rohde-Moe eller HR-sjef Richard Høilund.

Søknad på stillingen leveres via søknadsknappen.

Søknadsfrist: 25. januar 2019.

Kontaktpersoner:

Tom Rohde Moe

administrasjonsleder

902 01 351

tom.rohde.moe@solid.no

Richard Høilund

HR sjef

91673699

richard.hoilund@solid.no

Søk stilling


Vis flere stillinger: