Innkjøpsleder til anleggsvirksomheten

Skanska er et av verdens ledende konsern innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er et av flere utvalgte markeder der Skanska har virksomhet. Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter. Konsernet har i dag ca 57 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Omsetningen i 2014 var på ca 145 milliarder svenske kroner. Omsetningen i Norge var på ca 12,9 milliarder norske kroner. Vi er et Fortune 500 foretak og medlem av FN Global Compact. Vi er listet på OMX Nordiska Börs og hovedkontoret ligger i Stockholm. Gå til www.skanska.com for mer informasjon om konsernet og finansielle nøkkeltall.

FirmaSkanska Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

På grunn av høyt aktivitetsnivå, har vi behov for å styrke kompetansen på innkjøp. Vi søker deg som vil være med på vår reise mot å bli den ledende prosjektutvikler og entreprenør i Norge.

Ansvar for kontrahering av underentrepriser

Som innkjøpsleder i Skanska er din hovedoppgave å drive operativ innkjøpsstøtte til våre prosjekter. Du har ansvaret for kontrahering av underentrepriser innen strategiske fagområder, samt være en sentral støttespiller i prosjektutviklings- og kalkulasjonsfasen. Andre viktige arbeidsoppgaver vil være markedsanalyse, forespørsler, implementeringen av rammeavtaler og strategisk utvikling av innkjøpsfunksjonen.

Personlige egenskaper

Du må være utadvendt, selvstendig og initiativrik. Du har forretningsteft, er analytisk og kan jobbe både målrettet og strukturert.

Fagkompetanse

Du har høyskoleutdanning, gjerne innen tekniske eller byggtekniske fag. Manglende formell utdanning kan imidlertid kompenseres med relevant yrkeserfaring. Du bør ha god kjennskap til kontrakter og forhandlinger, og må kunne beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig. Erfaringer fra forhandlinger og kommersiell forståelse samt erfaring fra prosjektrettet virksomhet, helst anlegg.

Skanska tilbyr:

Vi kan tilby spennende utfordringer i et solid tverrfaglig miljø. Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø med store muligheter for utvikling. Skanska har gode pensjons- og forsikringsordninger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram.

For nærmere informasjon, ta kontakt med
Innkjøpsdirektør Glenn Andersen telefon 928 77 300 eller
Innkjøpssjef Sissel Gustavson telefon 982 10 786

Søk via vår jobbportal

Vis flere stillinger: