Hotell. Illustrasjon: MOD Arkitekter
Hotell. Illustrasjon: MOD Arkitekter

Inngår hotellavtale med Strawberry

De har inngått en totalentreprisekontrakt med Slättö om oppføring av et hotellbygg for Strawberry-kjedens hotellsatsing. Hotellet, som skal bygges i Falkenberg i Sverige blir på åtte etasjer, og vil ha totalt 151 hotellrom.

– I fjor lanserte Petter Stordalen sitt nye varemerke Strawberry. Sammen med svenske Slättö planlegger de nå den første nyetableringen i hotellkonseptet. Det skal bygges av tremoduler levert av Moelvens modulselskap i Sverige, Moelven Byggmodul AB.

Det skriver Moelven Byggmodul AB i en pressemelding.

– Vi er stolte og glade for å være med på byggingen av det første hotellet i en ny og bærekraftig hotellkjede. Dette bygget settes sammen av tremoduler, slik at vi møter kundens ambisiøse mål om miljøsertifisering, sier Hedwig Ulander, forretningsutviklingssjef i Moelven Byggmodul AB i meldingen.

– Digitale løsninger, fornybar energiproduksjon og miljømerking av bygget er i fokus, Hotellet på åtte etasjer er planlagt bygget i henhold til den svenske sertifiseringen Miljöbyggnad Silver. Ved å bruke prefabrikkerte tremoduler produseres og monteres hotellet på litt over ett år, skriver Moelven Byggmodul AB.

– Sammen skal vi skape god avkastning til investorene våre i et stabilt eiendomssegment, som samtidig har et stort potensial for innovasjon og verdiskapning, og vi er glade for å gjøre det sammen med Moelven Byggmodul AB, sier Erik Möller, Head of Hotels på Slättö, i meldingen fra modulleverandøren.

Prosjektet skal produseres i en av Moelven Byggmoduls fabrikker i Värmland i Sverige, og skal leveres til byggeplassen etter årsskiftet. Hotellet skal etter planen åpne sommeren 2025.