Ingeniører og sivilingeniører innen el-kraft og konstruksjon for energiprosjekter

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist28.04.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Endringer i kraftproduksjon og elektrisk forbruk fører til stort behov for oppgradering og fornyelse av kraftnettet, og stor etterspørsel etter våre tjenester. Nå ser vi etter tre ingeniører/sivilingeniører for el-kraft og konstruksjon til energiprosjekter og oppdrag. I Swecos kraftnettgruppe er vi 15 medarbeidere som utfører flerfaglige oppdrag i alle faser av våre kunders prosjekter, fra tidlig fase konseptstudier, søknader, evalueringer, beregninger, prosjektering og oppfølging. Prosjektene er i hovedsak knyttet til ombygging og oppgradering av transformatorstasjoner, transmisjon, linje og kabelanlegg, kraftverk, vindkraft, elektrifisering av industri og havner, bane, nettanalyse og jordingssystemer. Prosjektene varierer fra større tverrfaglige prosjekter til en-faglige og mindre oppdrag, samt rådgivning eller konseptutvikling underveis.

Hos oss vil du utvikle deg. Som rådgiver vil du bidra til å utarbeide avdelingens handlingsplaner, strategiplaner og markedsplaner. Du vil delta i markeds- og tilbudsarbeid, følge opp kunder og være en god støtte for yngre kolleger som trenger bistand til å utvikle sine ferdigheter. Du vil få ansvarsfulle oppgaver som vil gi deg rik anledning til å utvikle deg innen ledelse, fag- og prosjektarbeid. Om du er typen som liker å ta ansvar og få ting til å skje, har du et godt utgangspunkt. Hvis du har godt humør og er lett å komme overens med, er du enda bedre stilt. Vi vil legge til rette for at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner blant hyggelige, dyktige og kunnskapsrike kolleger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Rådgiver/prosjektering/beregninger innen elkraft:

- Høyspent apparatanlegg

- Kontrollanlegg

- Krafttransformator

- Linjetransmisjon

- Kabelanlegg

- Jordingssystemer

- Analyse og nettberegninger

- 3D-modellering

  • Konstruktør/styrkeberegning: mast, fundament og linje
  • Oppfølging av leveranser, FAT, idriftsettelse, SAT, etc.
  • Tilstandsvurdering av installasjon

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fagområde.
  • Du har gjerne noen års relevant erfaring, men kan også være nyutdannet.
  • Du forstår økonomien i prosjekteringsvirksomheter.
  • Det er en fordel om du har kundekontakter som du kan videreutvikle i Sweco.
  • Du har god kunnskap om IT-verktøy og gjerne erfaring med verktøy som PSSE, Paladin, Tesla, Inventor, PLS-CADD, Robot, Revit, Navisworks, Infraworks, Autocad, ISY beskrivelse (G-prog), Substation design suite, Primtech.
  • Du behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

Søknader vurderes fortløpende. Vi benytter oss av Semac bakgrunnssjekk rekrutteringsprosessen.

Kontaktpersoner:

Elisabet Harvei

Gruppeleder Kraftnett

905 32 381

Elisabeth.Harvei@sweco.no

Yannick van den Nieuwendijk

Avdelingsleder Energi og Industri

477 60 407

yvandennieuwendijk@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: