Ingeniører innen vei, betong og tunnel

HRP har siden etableringen i 2005 vokst fra 3 til 350 ansatte og er i dag Norges største norskeide leverandør av PA-tjenester innenfor bygg, eiendom og samferdsel. HRP leverer tjenester i alle prosjektfaser gjennom hele prosjektets levetid; fra behovs- og tidligfasevurderinger, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt og over i gjennomførings- og byggefase.

Firma HR Prosjekt
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vil du være med på å øke tilgjengelighet og flyt i samfunnet?

Infrastruktur er limet i samfunnet og er en nødvendighet for flyt og tilgjengelighet. Vi søker i dag dyktige ingeniører som vil være med en av Norges viktigste samfunnsbyggere på nye spennende prosjekter innen vei, betong og tunnel.

INGENIØR INNEN VEI, BETONG OG TUNNEL SØKES!

Oslo er Europas raskest voksende by, HRP har behov for dyktige folk for å bygge god infrastruktur for framtidens generasjoner. Som leverandør til en rekke offentlige og private kunder står vi ovenfor mange spennende og samfunnskritiske infrastrukturprosjekter. Vi har behov for dyktige fagfolk med kompetanse inne vei, betong og tunnel. Brenner du for fagområdet og har et ønske om å bidra til utvikling og nytenkning, ta kontakt med oss i dag!

HRP er et firma i vekst hvor vi fokuserer på personlig utvikling og ansettelsestilfredshet. Vi tilbyr en arbeidsplass der vi ser og oppmuntrer hverandre. Hos oss får du kolleger som vil du skal trives, en jobb du kan føle deg trygg i, og en lønn du kan leve godt med.

Vi har i dag behov for flere dyktige, engasjerte og erfarne Prosjekt- og byggeledere. Kanskje har du erfaring fra byggherre, entreprenør eller som konsulent? Det viktigste er at du er målbevisst, fremoverlent, engasjert, lærevillig og ønsker å utvikle deg selv!

Kvalifikasjoner:

• Formell relevant utdannelse på Bachelor/Master-nivå, alternativt erfaring fra tilsvarende stilling

• Vi er på utkikk etter kollegaer som har alt fra 2-3 års erfaring og opp til de med 40 års erfaring.

Arbeidssted:

Vårt kontor ligger i Bjørvika, men prosjektene våre er i Oslo og i omkringliggende kommuner. Bor du litt utenfor Oslo, men synes dette virker interessant? Fortvil ikke, vi har sannsynligvis oppdrag i ditt lokalområde!

Ta kontakt med Anna Josefin Bang, tlf: 99 59 30 82 eller mail: ajb@hrprosjekt.no, for en uforpliktende prat om stillingen eller HRP som arbeidsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: