Illustrasjonsfoto: Renta

Implenia og Renta fornyer samarbeidsavtale i Norge

Implenia Norge AS og Renta AS (tidligere Flexleie) har i flere år hatt samarbeid hvor Renta har levert utleiemaskiner og utstyr til Implenias anleggsprosjekter. Selskapene har nettopp signert ny samarbeidsavtale

- Avtalen skal sikre Implenia tilgang på maskiner og utstyr til sine prosjekter over hele landet. Implenia Sverige har også inngått en tilsvarende avtale med Renta i Sverige, heter det i en pressemelding.

- Implenia Norge har vært en god samarbeidspartner i flere år og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet de neste årene. Vi takker for tilliten og synes det er flott at Implenia Norge også ønsker å fortsette det gode samarbeidet vi har hatt. Med en slik avtale med Implenia sikrer det videre satsing med spesialutstyr for infrastruktur og anleggsprosjekter i tillegg til vår kjernevirksomhet som totalleverandør i det norske maskinutleiemarkedet, sier Kato Stien, daglig leder i Renta AS, i meldingen.

- Vi har hatt et godt samarbeid med Renta AS over flere år, og de har alltid fulgt oss godt opp og vist tilpasningsdyktighet ut i fra våre behov. Etter Rentas oppkjøp av Flexleie AS har vi fått tilgang til et mye større sortiment på leie av utstyr på flere lokasjoner i Norge enn før, sier Bogna Aadnevik, sjef strategisk innkjøp Implenia Norge.