Hydrolog / Vannressursspesialist

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeØstfold, Oslo
StedOslo eller Fredrikstad
Søknadsfrist30.09.2019

Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø? Vi jobber på spennende prosjekter som ny vannforsyning til Oslo og Stavanger, nytt dobbeltspor til Østfoldbyene og utvidelse av E18 på flere delstrekninger. Vi opplever nå et økende fokus på fare og konsekvenser knyttet til hyppighet av oversvømmelser og erosjon som følge av flommer, og søker derfor en hydrolog/ vannressursspesialist til vår seksjon i Oslo og Fredrikstad. Er du klar for nye utfordringer?

Vår seksjon for vannplanlegging og klimatilpasning består i dag av 17 medarbeidere, og tjenestene våre inkluderer planlegging av vannforsyning og avløpssystemer, modellering og andre hydrologiske analyser. Seksjonen koordinerer også COWI Norge sin internasjonale aktivitet, hvor flere av våre seniorspesialister er engasjert i ulike rådgivningsoppdrag innen prosjektevaluering, institusjonsbygging og konsekvensanalyser for ytre miljø og sosiale hensyn.

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER
COWI har Norges største planleggingsmiljø innen vannrelatert virksomhet, som omfatter nærmere 230 rådgivere. Vår størrelse og kompetanse gir medarbeiderne våre mulighet til å delta på spennende prosjekter både i inn- og utland. Alt fra mindre enkeltstående VA-anlegg og renseanlegg til større overføringsledninger, flom-/overvannsutfordringer og vann i samferdselsprosjekter. Som hydrolog/vannressursspesialist hos oss vil du bli en del av et fagmiljø bestående av spesialister innen Veg, Plan og VA. Du vil inngå i en seksjon med godt humør og samhold, og vil samarbeide tett med andre medarbeidere på tvers av fag og geografi.

DU ER ENGASJERT OG OPPTATT AV KVALITET
Vi ser etter deg som har en faglig interesse og kompetanse innen hydrologi. Vi vektlegger faglig integritet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med andre.

Som hydrolog og vannressurspesialist i COWI får du mulighet for god faglig utvikling, samt være med på å avansere seksjonen og COWI sitt faglige omdømme. At våre løsninger balanserer miljømessige, sosiale og økonomiske hensyn på en god måte står sentralt i måten vi arbeider på. Foruten at du vil beregne og modellere flomvannføring, og lage anbefalinger for flom og erosjonssikring, søker vi etter deg som også synes det er spennende å dele erfaringer i faglig fora og delta i tilbuds/markedsarbeid.

Dine kvalifikasjoner:

  • Bachelor eller mastergrad med fordypning innen hydrologi og eller hydrauliske analyser
  • Minimum 3-5 års relevant erfaring fra bransjen
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner
  • God struktur i arbeidet
  • Kjennskap til GIS og generelt gode IT ferdigheter

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Johan Siqueland Knudsen
Seksjonsleder
Tlf: +47 92060822
E-post: JOKD@cowi.com

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, senest innen 30.09.19. Vi vurderer søknader fortløpende. Arbeidssted vil være Oslo eller Fredrikstad. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: