Hydrogeolog

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist20.01.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din sterke fagkunnskap innen hydrogeologi i en stilling hvor du vil være med å ta vare på våre dyrebare grunnvannsressurser og bistå med å finne løsninger for å utnytte disse ressursene på en bærekraftig måte. For denne rollen trenger du utdannelse som master innen hydrogeologi. Er du vår nye Hydrogeolog? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Vann

Som vår nye Hydrogeolog blir du en del av Drammens største vann- og tverrfaglige rådgivermiljø. Avdelingen vår i Drammen består av 25 engasjerte medarbeidere som dekker alle disipliner innen vann og avløp. Avdelingens hydrogeolog-gruppe utfører prosjekter både lokalt og i andre deler av landet, og er en gruppe i vekst. I tillegg har vi et tett samarbeid med et stort nettverk av hydrogeologer i Sverige og Danmark. Vi har mange varierte arbeidsoppgaver, og som hydrogeolog vil du få arbeide med prosjekter som omhandler blant annet drikkevannsforsyninger, forurensning, store og små byggeprosjekter og overvannshåndtering. I denne stillinger får du en perfekt kombinasjon av praktisk arbeid ute i felt og teoretisk arbeid inne på kontoret. Vi opplever økende behov for hydrogeologisk kompetanse både på tverrfaglige prosjekter og rene grunnvannsprosjekter, så vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse og kapasitet innen dette feltet. Vi ser etter medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med vår virksomhet og bidrar til å heve kompetansen vi tilbyr våre kunder

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Arbeide på prosjekter innen bl.a: Kartlegging av grunnvannsforekomster og brønner, Etablering av grunnvannsforsyning, Hindre spredning av forurensninger til grunnvann, Sikre grunnvannsforekomster i store infrastruktur- og byggeprosjekter, Modellering
  • Kontakt med og oppfølging av oppdragsgivere
  • Prosjektledelse

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannelse som master innen hydrogeologi. Både nyutdannede og seniorer oppfordres til å søke
  • Du er samarbeidsvillig, og har erfaring fra tverrfaglige prosjekter
  • Du er vant til å jobbe selvstendig og i team
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på både norsk og engelsk
  • Du har god sosial kompetanse og er flink til å kommunisere
  • Førerkort: Klasse B

I denne rollen vil det være en fordel om du også har evne til å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god og konstruktiv måte.

Velkommen til vår Vanndivisjon

I Rambøll jobber et globalt team av vanneksperter for å sikre utviklingen av bærekraftige samfunn. Vi hjelper kundene våre å håndtere de største vannutfordringene deres, og leverer løsninger som ivaretar både mennesker og natur. Våre hovedområder omfatter klimatilpasning, landskapsarkitektur, infrastruktur for vann og avløp, forvaltning av vannressurser og rensing av drikke og avløpsvann.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 20.01.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Ingrid Bakke, avdelingsleder, 93629122

Søk stilling

Vis flere stillinger: