Helene Mork er ansatt som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom. Foto: Pia Sønstrød
Helene Mork er ansatt som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom. Foto: Pia Sønstrød

Hun er ny administrerende direktør i Vestaksen Eiendom

Helene Mork (34) er ansatt som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom etter å ha vært konstituert i stillingen i et år.

– Når Mork nå går fra å være konstituert til å bli Vestaksens nye administrerende direktør, skjer det etter at eierne har hatt en gjennomgang av selskapets strategi, markedsposisjon og organisering, heter det i en melding fra selskapet. Vestaksen Eiendom eies av Terje Stykket (60 prosent) og Rune Isachsen (40 prosent).

Styreleder Per Christian Voss opplyser at selskapet har en rekke prosjekter under utvikling, og at eierne er overbevist om at Helene Mork er den rette til å lede Vestaksen videre.

– Utbyggingen av Fiskumparken i Øvre Eiker pågår for fullt. Vestaksen har flere næringseiendommer i Drammen som vi ønsker å få utviklet så raskt som mulig. På Gulskogen har vi kommet langt i reguleringen av industrieiendommen Sunland Eker til å bli en helt ny bydel. Så snart markedet friskner til, vil vi starte byggingen av boligprosjektet Engebredden sentralt på Strømsø, sier Voss i en pressemelding.

Helene Mork har vært ansatt i Vestaksen i ni år og har hatt ansvaret for salgs- og markedsarbeidet det meste av tiden. 

­– Jeg er godt kjent med Vestaksen, selskapets strategi og prosjekter. Jeg ser fram til å fullføre våre pågående prosjekter, iverksette nye og bidra til god by- og næringsutvikling i regionen, sier Mork i meldingen.