Line Wefald overtar som managing partner i Grette. Foto: CF Wesenberg
Line Wefald overtar som managing partner i Grette. Foto: CF Wesenberg

Hun blir ny managing partner i Grette

Line Wefald (42) overtar som managing partner i Advokatfirmaet Grette.

Wefald tar over etter Jacob S. Bjønness-Jacobsen, som har vært i rollen i snart ti år. Han fortsetter som partner i selskapsrett.

– Line har vokst opp i Grette. Hun er en kulturbærer som har ledet firmaets største avdeling i noen år med veldig gode resultater, og hun er riktig leder for å ta selskapet inn i den nye fasen. Line er operasjonell sterk, med stor virkekraft, og hun har en visjon for oss. Hun er et naturlig skifte når vi nå skal ta nye løft, sier styreleder Marius Langnes i en melding til Byggeindustrien.

Line Wefald er spesialisert innen prosedyre og entrepriserett, og har vært leder av Grettes avdeling Construction.

– I tillegg til å bistå klienter i alle faser av utbyggingsprosjekter, er Lines hovedbeskjeftigelse å håndtere tvister for domstol og voldgift, skriver selskapet i en pressemelding.

– Fra jeg ble ansatt som fullmektig for 17 år siden har Grette vist meg stor tillit. Jeg har blant annet fått prosedere mange av Norges lengste entreprisesaker for retten, og har også i flere år ledet Grettes bygg- og anleggsavdeling som består av over 40 advokater. Nå gleder jeg meg til å bruke disse erfaringene til å løfte Grette videre, sier Wefald.

I tillegg til erfaring fra Grettes avdeling Construction, har hun to års erfaring som dommer i tingretten, først som dommerfullmektig og deretter som konstituert tingrettsdommer.

– Fra tiden i Grette og i domstolen, er Line vant til å navigere og finne løsninger i komplekse saker, noe som er gull verdt i rollen som firmaets øverste leder. Hun har evnen til å pushe oss, samtidig som hun er veldig varm og oppmerksom. Dette gjør at hun er veldig godt likt, både av kollegaer og klienter. Line overtar roret i et selskap som er i stor vekst, både med hensyn til omsetning og nye ansatte, sier markeds- og kommunikasjonsleder Madeleine Bråthen Bjaaland i Grette.

Selskapet har 105 advokater og advokatfullmektiger.

Anders Myhre (f.v.), Stig Walle, Marie Braadland, Marius Langnes, Jørgen Aardalsbakke og Øystein Myre Bremset. Foto: Grette
Anders Myhre (f.v.), Stig Walle, Marie Braadland, Marius Langnes, Jørgen Aardalsbakke og Øystein Myre Bremset. Foto: Grette