Stian Foldal blir avdelingsleder i HRP.
Stian Foldal blir avdelingsleder i HRP.Tor-Hartvig Bondø

HRP henter ny avdelingsleder

Stian Foldal blir avdelingsleder for strategi og utredning i HRP i Midt-Norge.

– Vi satser nå på tidligfase i Trondheim, og regner med å vokse raskt i Midt-Norge sammen med det allerede godt etablerte regionskontoret. Behovet for våre tjenester er stort, da vi ser at det er en etterspurt kompetanse i et marked hvor økonomi og eksterne faktorer påvirker prosjekter i større grad enn noensinne. Vi hjelper både kommuner og private til å ta de riktige beslutningene i vurderingen av prosjekt og gjennomførbarhet, sier Stian Foldal i en pressemelding.

Foldal har blant annet bakgrunn fra boligbyggelaget TOBB og Stjørdal kommune. Direktør for strategisk utredning og analyse i HRP, Kjell Ove Kalhagen, er fornøyd med å ha rekruttert Foldal.

– Vi ser at det er stilles stadig større krav til det som skjer i tidlig fase av prosjektene. Det handler om å være trygg før man bygger. Trygg på at man har valgt de rette løsningene, at kalkylene holder og at alle usikkerhetsfaktorer er vurdert og lagt inn i et prosjekt. Hvis man ikke gjør dette før man begynner å bygge, blir det fort kostbart lærdom om det først skal tas når utbygginger er i gang, sier Kalhagen i meldingen.

HRP har i dag rundt 500 ansatte og over 600 millioner i omsetning. I Midt-Norge har selskapet kontorer både i Verdal og Trondheim med rundt 40 ansatte totalt.