Asker-ordfører Lene Conradi(fra venstre) er fornøyd med at Holtefjell Eiendom totalrenoverer Hagaløkkveien 13 og tar med seg Bergans til bygda. Her sammen med Bergans’ kommunikasjonssjef, Anders Sten Nessem, daglig leder i Holtefjell Eiendom, Ola Semb, finansdirektør i Bergans, Jan-Martin Holmen, administrerende direktør i Bergans, Jan Tore Jensen og næringssjef i Asker, Morten Bastrup foran bygget i Hagaløkkveien som nå skal gjennom en full rehabilitering. Foto: Holtefjell EiendomSlik ser Holtefjell Eiendom for seg Hagaløkkveien 13 i Asker etter totalrenovering og innflytting av hovedleietaker Bergans Fritid AS. Illustrasjon: DRMAIllustrasjon: DRMAAsker-ordfører Lene Conradi ønsker velkommen til Hagaløkkveien 13 og Asker til både administrerende direktør i Bergans, Jan Tore Jensen(til venstre) og daglig leder i Holtefjell Eiendom, Ola Semb. Foto: Holtefjell Eiendom

Holtefjell renoverer kontorbygg i Asker

Om et halv år starter Holtefjell Eiendom arbeidene med å totalrenovere et 5.600 kvadratmeter stort kontorbygg i Hagaløkkveien i Asker sentrum for 80 millioner kroner. Lokalene blir Bergans nye hovedkontor.

Det skriver Holtefjell Eiendom i en pressemelding mandag.

Bergans, som i dag har hovedkontor i Hokksund og lager i Tyskland, har inngått en avtale med Holtefjell Eiendom om å leie tre etasjer i et bygg like ved Asker togstasjon.

Eiendomsselskapet vil, ifølge pressemeldingen, igangsette totalrenovering av Hagaløkkveien 13 i andre kvartal 2019. Det dreier seg totalt om 5.600 kvadratmeter, og arbeidene er budsjettert til å koste rundt 80 millioner kroner. Om Bergans får innvilget byggesøknaden, skal det i tillegg bygges en paviljong som blant annet skal huse et eget showroom. Bergans blir største leietaker i bygget når de flytter 100 ansatte fra Hokksund til Asker i løpet av 1. kvartal 2020.

Holtefjell Eiendom er en del av Holtefjell Gruppen, som i tillegg består av Holtefjell VVS, Holtefjell Entreprenør, TotalCoating og Kontorhuset.

– Vi ser dette som selve beviset på at vi gjøre noe riktig, og samtidig er det starten på vår satsing videre langs knutepunkt innover mot Oslo-området, sier daglig leder i Holtefjell Eiendom, Ola Semb i pressemeldingen.