HMS-leder

Betonmast er en av Norges største bygg og eiendomskonsern.
Vi reiser viktige bygg og møteplasser i lokalsamfunn i Norge og Sverige. Betonmast har en unik bedriftskultur som gir engasjement, lagånd og rå prestasjoner. Dette er vår suksessformel. 

Betonmast ble etablert i 2006, og omfatter i dag 17 operative selskaper lokalisert i de største markedene i Norge og Sverige. Konsernet omsatte for 6,7 milliarder kroner i 2019, og har om lag 1 000 medarbeidere. Prosjektporteføljen omfatter alt fra større boligprosjekter til nærings- og offentlige bygg. Betonmast besitter spesialkompetanse på prosjektutvikling og samspillskontrakter.

Betonmast er en del av børsnoterte AF Gruppen.

Firma Betonmast
FylkeOslo
Søknadsfrist24.06.2020

Er du en av våre to nye HMS-ledere?

Vårt overordnede mål er at alle som har Betonmast som sin arbeidsplass skal komme Trygt hjem hver dag. Dette oppnår vi gjennom en kompromissløs holdning til sikkerhet og et systematisk og målrettet arbeid med helse og ytre miljø.

Vi søker etter to dyktige og erfarne HMS-ledere som gjennom sin kompetanse, engasjement og faglige dyktighet skal bidra til at vi når virksomhetens HMS mål - Trygt hjem!

Du brenner for HMS faget, og forstår at digitalisering er viktig for å skape effektive og lønnsomme løsninger for fremtiden. Våre kandidater har solid IT og systemkompetanse, og ønsker å bidra til utvikling og kompetansedeling innenfor sitt fagfelt.

Vi søker deg som er analytisk, strukturert og systematisk. Du er selvgående med stor gjennomføringsevne. Våre HMS-ledere er lagspillere som kommuniserer fag på en profesjonell måte. Høy faglig integritet og lojalitet er en forutsetning for å lykkes.

Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø med andre HMS-ledere, og ha tett dialog og samarbeid med forretningsområdene Kvalitet, Miljø, Innkjøp og HR. Stillingen rapporterer til Direktør Kvalitet og HMS i Konsern og er plassert på hovedkontoret i Oslo.

Noe reisevirksomhet må påregnes i stillingene.

Betonmast har en sterk og unik bedriftskultur, og det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier som er: Drive, Samarbeid, Lønnsomhet og Stolthet, og der prosjektene står i sentrum for vår verdiskaping.

Ønsket erfaring/kompetanse:

 • Ingeniør med HMS ledelse som spesialfelt
 • Dokumenterte resultater og erfaring fra prosjektrettet virksomhet og HMS-arbeid
 • Risikostyring og risikoanalyse
 • Sikkerhetsledelse
 • Erfaring med opplæring/kurs
 • Solid IT og systemforståelse

Vi tilbyr:

 • En sterk bedriftskultur
 • En solid og trygg bedrift
 • Et hyggelig miljø med høyt faglig nivå, og gode muligheter for utvikling
 • Mulighet til å påvirkning og faglig utvikling
 • Mulighet for medeierskap
 • Konkurransedyktige betingelser og gode ordninger

Er du glad i mennesker, brenner for HMS-arbeid, digitalisering og utvikling så er du velkommen som søker!

Er dette en interessant stilling for deg, ber vi deg i henhold til GDPR, søke via søknadslink og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte vår rådgiver Lise på telefon 98265507 eller mail lise@kvikkerehoder.no

Velkommen som søker.

Søk her

Vis flere stillinger: