HMS-leder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist22.02.2019

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid, grunnarbeid og veiservice. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter.

Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. Til Distrikt Øst søker vi nå etter HMS-leder.

Dine nye utfordringer

Som HMS-leder vil du være ansvarlig for å utarbeide, lede og følge opp HMS-planer for våre prosjekter. Du vil følge opp HMS-arbeidet på våre interessante prosjekter, hos egne ansatte og hos underentreprenører. Dette inkluderer vernerunder, risikovurderinger, sikker-jobb-analyser og oppfølging av risiko for uønskede hendelser. Du vil jobbe proaktivt med HMS i felt. Det er gode muligheter for videreutvikling og du vil kunne påvirke din egen arbeidshverdag.

Din erfaring og kompetanse

Vi ser etter deg som har erfaring fra HMS-arbeid. Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør. Vi ser etter en strukturert person med gode samarbeidsevner og integritet til å fylle denne rollen. Du er proaktiv og forholder deg profesjonelt til alle aktører, fra yrkesarbeidere til byggherre. Du har interesse for faget og ønsker å være en sterk bidragsyter til vår sikkerhetskultur.

Vi tilbyr

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.

Distrikt Øst har prosjekter sentralt på Østlandet, og rollen krever at du er fleksibel med tanke på arbeidssted.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Siste frist: 22. februar 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Susanne Martine Dyrkorn
HR Partner, NCC Infrastructure
+47 924 28 933
susanne.dyrkorn@ncc.no

Øyvind Svendsen
KS-/HMS-leder, DK Øst
+47 977 58 202
oyvind.svendsen@ncc.no

Vis flere stillinger: