Hjelpearbeidere med liftsertifikat til tunnelbygging i lengre engasjementsstillinger

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2014 formidlet vi 8000 medarbeidere til vikariater og faste stillinger.

FirmaJobzone for kunde
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfristsnarest

Vår kunde er blant Norges ledende fugeentreprenører. Bedriften har utført over 20.000 små og store jobber gjennom nærmere 38 år. Oppdragene går både på bygg og anlegg. Bedriften er valgt ut til å gjennomføre fugearbeidene på de største jernbanetunnelene mellom Porsgrunn og Larvik.

Vi søker etter 4 hjelpearbeidere i et engasjement som varer ca 8-9 måneder. For langpendlere kan vi tilby boligrigg og langhelg ved utvidet arbeidstid mandag-onsdag. For kandidater som bor i regionen, kan det avtales vanlig 5-dagers uke eller lengre arbeidsdager mandag-torsdag med fri på fredag.

Dine oppgaver vil primært være å prime og isolere skjøter mellom betongelementene. Arbeidet utføres fra selvgående lift/personløfter. For å utføre disse oppgavene, kreves det personløftersertifikat. I tillegg er det ønskelig med noe erfaring med å styre en personløfter.

Selve fugingen skjer med spesialmannskap etter at priming og isolering er gjennomført.

Det er gode arbeidsforhold i de aktuelle tunnelene.

Av hensyn til helse, miljø og sikkerhet, krever vår kunde at du behersker et skandinavisk språk.

Oppstart er 16.mars. Vi ønsker derfor snarlige henvendelser fra søkere med nødvendig sertifkat.

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon, kan du kontakte Jobzone ved Bjørn Sandmæl (934 15 567) eller Roar Asdahl (976 15 522).

Vis flere stillinger: