Hellvik Hus Romerike er kåret til årets kjedemedlem i Hellvik Hus. Fra venstre markedssjef Paulfrid Hegrestad, kjedesjef Mikal Stapnes, daglig leder i Hellvik Hus Romerike Gunnar Gjendahl, prosjektleder Kjerstin Hamre Garnes, salgssjef Hedda Øversjøen, daglig leder i Hellvik Hus Follo Rune Gulbrandsen, leder eiendomsutvikling Geir Solbrekken og byggeleder Tommy Musæus.

Hellvik Hus Romerike årets forhandler i Hellvik Hus-kjeden

Hellvik Hus-forhandleren på Jessheim hedret for sitt gode arbeid gjennom mange år, og stakk av med prisne som årets forhandler.

Tirsdag og onsdag denne uken var over 80 representanter for Hellvik Hus sineforhandlere over hele landet, samt noen spesielt inviterte gjester, samlet til den årlige kjedehussamlingen i Hellvik Hus -kjeden. Årets samling foregikk i The Hub i Oslo sentrum.

Under festmiddagen første kveld ble noen av de som har utmerket seg i året som har gått hedret.

Den gjeve prisen årets kjedemedlem i Hellvik Hus-kjeden for 2019 gikk til Hellvik Hus-kjedens største forhandler Hellvik Hus Romerike, som holder til på Jessheim.

- Gjennom mange års hardt arbeid har Hellvik Hus Romerike vist at det å bygge stein på stein gir resultater. Dette er en bunnsolid bedrift som har turt å satse. Det skal de ha all mulig honnør for, sier kjedesjef Mikal Stapnes i en pressemelding.

Til stede for å motta prisen var daglig leder Gunnar Gjendahl, sammen med flere ansatte hos Hellvik Hus Romerike. Hellvik Hus Romerike ble etablert i 2003, holder til i Energiveien på Jessheim og utvikler boligfelt i østlandsområdet nært Jessheim og Gardermoen.

I tillegg til årets kjedemedlem ble det også delt ut følgende priser under kjedesamlingen:

  • Årets leder: Stein Tjørsvåg, Hellvik Hus Flekkefjord
  • Årets selger: Leif Inge Børnes, Hellvik Hus Sotra
  • Årets byggeleder: Tommy Musæus, Hellvik Hus Romerike
  • Årets leverandør: Bygg1