<p>STEIN OG TRE: Asak Miljøstein og trelastleverandøren Talgø viser hvordan man kan kombinere stein og treverk i uterommet. Tidligere i februar ble deres felles stand kåret til Årets stand på Byggmakkers eget bransjeforum. (Foto: Asak)</p>STEIN OG TRE: Asak og Talgø viser hvordan man kan kombinere stein og treverk i uterommet. Tidligere i februar ble deres felles stand kåret til Årets stand på Byggmakkers eget bransjeforum. (Foto: Svanhild Blakstad)STEIN OG TRE: Asak og Talgø viser hvordan man kan kombinere stein og treverk i uterommet. Tidligere i februar ble deres felles stand kåret til Årets stand på Byggmakkers eget bransjeforum. (Foto: Asak)STEIN OG TRE: Asak og Talgø viser hvordan man kan kombinere stein og treverk i uterommet. Tidligere i februar ble deres felles stand kåret til Årets stand på Byggmakkers eget bransjeforum. (Foto: Asak)STEIN OG TRE: Asak og Talgø viser hvordan man kan kombinere stein og treverk i uterommet. Tidligere i februar ble deres felles stand kåret til Årets stand på Byggmakkers eget bransjeforum. (Foto: Svanhild Blakstad)STEIN OG TRE: Asak og Talgø viser hvordan man kan kombinere stein og treverk i uterommet. Tidligere i februar ble deres felles stand kåret til Årets stand på Byggmakkers eget bransjeforum. (Foto: Svanhild Blakstad)

Hedret for stein og tre i uterommet

Treverk og betongstein kan være en god miks i hagen. Asak Miljøstein og Talgø viste nylig hvordan dette kan gjøres på den årlige Byggmakker-messen. (Bildekarusell)

Blant over 70 utstillere på Byggmakkers egen bransjemesse på Gardermoen 11-13 februar ble standen til Talgø og Asak Miljøstein kåret til Årets beste stand.

Temaet var stein og tre, og på standen var det bygget opp utemøbler med sittegrupper, bord og utekjøkken som kombinerer Talgøs treprodukter med betongstein fra Asak.

På den lukkede messen var det de proffe håndverkerne og butikkansatte stemte frem standen som vinner, med begrunnelse at den var mest selgende, opplærende, inspirerende og kreativ. 

Lyst å prøve å bygge sittegruppe selv? Her kan du se hvordan du gjør det.

Både Asak Miljøstein og Talgø er utstillere på årets hagemesse på Lillestrøm, som går av stabelen 17-19. april.