Hedalm Anebyhus med sterk økning i salget

 Hedalm Anebyhus AS opplever sterk økning i etterspørselen etter boliger. Salgsøkningen er på hele 58 prosent sammenliknet med samme tid i fjor. 

 - Vi har gjennomført en krevende omstillings- og fornyingsprosess i bedriften. Det er gledelig å nå se resultatene av de langsiktige strategiske grepene eierskapet og ledelsen har tatt. Hedalm Anebyhus viser en meget god utvikling i et marked som blir stadig tøffere. Det er gledelig, forteller daglig leder Stian Sandermoen.

Han peker på at den systematiske jobbingen med å utvikle organisasjonen, produktene og markedsføringen begynner virkelig å gi effekt.

Hedalm Anebyhus opplever en sterk etterspørselsvekst og stor interesse for sine boliger i markedet. Økningen er på hele 58 prosent i første halvår i år, sammenliknet med 2017, heter det i en melding fra selskapet.

- Høsten ser veldig spennende ut og allerede i august lanserer vi nye produkter som det knyttes store forventninger til, sier Sandermoen.

- Det er gjort en veldig bra jobb i organisasjonen med utviklingen av nye produkter, vi har motiverte medarbeidere og vi har lykkes veldig godt med salget vårt hittil i år. Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidsoppgavene etter sommeren og sammen jobbe for nye og gode salgsresultater, smiler en fornøyd, men fortsatt sulten salgssjef, forteller salgs- og markedssjef Frank Johansen i en kommentar.