Øverst f. venstre Thomas Korneliussen og Aleksander Isaksen,  nederst f. venstre Tonje Marie Haugbro og Stina Østlund. Foto: Wessel Eiendom

Øverst f. venstre Thomas Korneliussen og Aleksander Isaksen,  nederst f. venstre Tonje Marie Haugbro og Stina Østlund. Foto: Wessel Eiendom

Haugbro ansatt som daglig leder i Wessel Eiendom

Tonje Marie Haugbro er ansatt som daglig leder i Wessel Eiendom AS. Hun kommer fra stillingen som direktør boligsalg og -utvikling i Olav Thon Gruppen.

– Vi er glade for å få Tonje med på laget. Jeg kjenner Tonje godt fra tidligere arbeidsforhold. Hennes lederegenskaper og brede erfaring fra boligutvikling blir et bra tilskudd til Wessel Eiendom, som har mange spennende utviklingsprosjekter på gang, sier styreleder Ole-Christian Hallerud i en pressemelding.

– Jeg er veldig glad for muligheten til å lede videreutviklingen av Wessel Eiendom. Det er et solid og spennende selskap, og jeg ser frem til å være med å forme og styrke posisjonen i markedet ytterligere. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene og bli en del av det gode teamet i Wessel Eiendom, sier Haugbro.

– Som eiere av Wessel Eiendom AS er vi glade for at Tonje søkte og tiltrådde stillingen som daglig leder. Tonje har med sin brede erfaring og gode kompetanse fra eiendomsbransjen nettopp det vi ønsket. Wessel Eiendom AS forvalter egne og eksterne eiendommer, i tillegg har selskapet mange spennende utviklingsprosjekter innen bolig og næring på kort og lang sikt. Vi ønsker Tonje lykke til med videreutviklingen av selskapet, sier Werner Isaksen fra Munch Holding AS.