– Fysiske møteplasser som Bygg Reis Deg er svært viktige for å få til det nødvendige samarbeidet og samspillet i næringen, sier Gunnar Glavin Nybø.

Har solgt 75 prosent av utstillerarealet til Bygg Reis Deg 2021

– Med hele 75 prosent dekning, over et år i forveien, ligger Bygg Reis Deg godt an til å kunne utvikle tidenes viktigste messeopplevelse sammen med våre utstillere. Vi er svært glade for at mange i en slik periode klarer å løfte blikket og se fremover mot neste års Bygg Reis Deg, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg.

Han peker det faktum at vi i år har mistet en rekke fysiske møteplasser har bidratt til å skape et økt behov for å vise frem produkter og løsninger, samt treffe både nye og eksisterende kunder.

– Fysiske møteplasser som Bygg Reis Deg er svært viktige for å få til det nødvendige samarbeidet og samspillet i næringen, sier Nybø.

– Selv om det er lenge til neste Bygg Reis Deg følger vi nøye med på situasjonen rundt Covid-19 og gjør det vi kan for å etterkomme de retningslinjene som blir gitt. Vi skal sørge for at vi legger til rette for at messen blir gjennomført i trygge rammer med fokus på smittevern og lav terskel for å skape gode dialoger. Vi jobber nå med å utvikle et faglig program av best mulig kvalitet som vi håper vil fenge samtlige verdiskapere i en byggeprosess. Bygg Reis Deg lover å sørge for at alle våre besøkende skal få oppdatert sin kunnskap om hvilke valg de bør gjøre for at akkurat deres byggeprosjekt blir av topp, bærekraftig kvalitet, legger Nybø til.

Bygg Reis Deg 2021 arrangeres 20. – 23. oktober 2021.