Fra venstre: Øystein Måkestad daglig leder Voss Byggsenter, Arne Martin Knutsen/ Essve, Geir Nesheim/ prisvinner, Ståle Rørlien/ Voss Byggsenter, Reidar Bjerke/ teknisk sjef i Blink Hus, Bjørn Martin Bakkebø/ regionsansvarlig i Blink Hus.Fra venstre: Reidar Bjerke/ teknisk sjef i Blink Hus, Tor Olav Gåsland/ daglig leder i Bjerkreim Trelast, Pål Svela/ prisvinneren, Trond Nilsen/ITW, Geir Kjørum/ kjededirektør i Blink HusFra venstre: Kato Dale/ Blink Hus Dale Malo, Per-Helge Nygård/ Essve, Svein Monsås/ avd.leder Dale Malo, Arnfinn Røstberg/ prisvinner, Bjørn Martin Bakkebø/ Regionansvarlig i Blink HusÅrets Håndverker Skien, Martin Bringsværd.Fra venstre: Geir Kjørum/ kjededirektør i Blink Hus, Hans Magne Nesse Stokka/ daglig leder i Steinsbø, Morten Hidle/ prisvinner, Lars Tore Ersland/ prisvinner, /ITW, Reidar Bjerke/ teknisk sjef i Blink HusÅrets Håndverker Stord; Asbjørn Berland.Fra venstre: Reidar Bjerke/ teknisk sjef i Blink Hus, Bjørn Arvid Larsen/ Byggeleder i BH Byggkompaniet, Jørn Andersen/ prisvinner, Raymond Storhaug/ Daglig Leder i BH Byggkompaniet, Bjørn Martin Bakkebø/ Regionansvarlig i Blink Hus.

Har kåret «Årets Håndverker 2018» hos flere Blink Hus-bedrifter

Blink Hus har gjennomført flere Vel Utført-arrangement denne høsten, hvor man også har fremhevete flere av de ansatte.

Det er nå sjette sesong av arrangementet Vel Utført.

- Målet er å sette fokus på tømrerne og de utførende som er involvert i Blink Hus prosjekter. Arrangementet skreddersys til hver bedrift. Arrangementet består av to fagdeler: Del 1 skjer i plenum hvor bedriften og kjeden belyser aktualiteter relatert til teknisk, gjennomføring og kjedens fokusområder. I Del 2 så har deltagerne full gjennomgang (rullering) med utvalgte leverandører, som stiller godt forberedt med tematikk rettet mot de utførende. Et viktig arrangement hvor selve merkevaren vår/ tømrerne, får velfortjent oppmerksomhet og faglig påfyll, sier Geir Kjørum, kjededirektør i Blink Hus.

Kjeden kårer også «Årets Håndverker 2018».

Kriteriene i kåringen er:

1. Lite/ingen reklamasjoner på utførelse

2. Effektiv i forhold til kalkulert timeverk

3. Profesjonelt forhold til HMS og sjekklister

4. Teambuilder innad i snekkerlag

5. God ambassadør for bedrift og kjede

Følgende bedrifter har gjennomført arrangementet:

Blink Hus Voss Byggsenter
Årets Håndverker 2018: Geir Nesheim: «Geir har jobba hos Blink Hus Voss Byggsenter i mange år. Trufast og pliktoppfyllande tømrar i alle desse åra. Fagleg dyktig og løysingsorientert i møte med oss og kunde», heter det i en uttalelse fra bedriften.

Blink Hus Telemarkhus
Årets Håndverker 2018: Martin Bringsværd: «Han er en ivrig ung mann som er god på å samarbeide, kommer godt overens med kolleger, samarbeidspartnere og kunder. Ikke redd for å ta i et tak. Og vil etter hvert avlegge svennebrev. Han har et motto «Du kan regne med meg sjef», heter det i en uttalelse fra bedriften.

Blink Hus Valvatne

Årets Håndverker 2018: Asbjørn Berland: «Meget dyktig håndverker med lang erfaring og stor kompetanse. Alltid fokus på bedriftens omdømme utad. Flink til å gi kunder råd når det gjelder valg av løsninger. Meget omgjengelig med kolleger og kunder. I tillegg så har han alltid godt humør som smitter lett over på andre. Han nyter stor respekt blant sine kunder», heter det i en uttalelse fra bedriften.

Blink Hus Steinsbø

Årets Håndverker 2018: Morten Hidle og Lars Tore Ersland: «Gode representantar for sitt fag. Lite reklamasjonar/ordnar raskt opp. Ekstremt ryddig/orden på byggeplass. Positive og pliktoppfyllande. God planlegging og framdrift i prosjekta», heter det i en uttalelse fra bedriften.

Blink Hus Hefø Bygg

Årets Håndverker 2018: Ivar Østevold: «Ivar er god på å samarbeide og godt likt av kunder og kolleger. Han har glimt i øyet og alltid et smil på lur. Ivar er pålitelig, pliktoppfyllende og med sans for detaljer», heter det i en uttalelse fra bedriften.

Blink Hus Bjerkreim Trelast

Årets Håndverker 2018: Pål Svela: «Han har etter avlagt fagprøve og avtjent 1.gangstjeneste hatt en jevn og fin utvikling som tømrer. Setter seg godt inn i prosjektene, ikke redd for å spørre om råd, arbeider selvstendig og utfører et meget godt fagmessig arbeid. Han er også veldig positiv av natur» , heter det i en uttalelse fra bedriften.

Blink Hus Byggkompaniet Østfold

Årets Håndverker 2018: Jørn Andersen: «Vinneren har jobbet i bedriften i hele 21 år. En ledertype som går i front i de fleste sammenhenger. Kjennetegnes med å være ærekjær, løsningsorientert, faglig dyktig og en snekker som vi er stolte av å ha i staben.», heter det i en uttalelse fra bedriften.

Blink Hus Dale Malo

Årets Håndverker 2018: Arnfinn Røstberg: «Arnfinn sin sterkeste side er kundekontakten som han har, dette gjør at vi aldri stort sett aldri har problemer med kunder på hans prosjekter. Lojalitet til oss, har bygd for oss i sikkert 40 år. Positiv og aldri en kommentar på at dette ikke er mulig. Særdeles løsningsorientert. Minimalt med feil og mangler på prosjektene han har med oss.» , heter det i en uttalelse fra bedriften.