Har du lyst på ditt eget firma og en selvstendig salgsjobb i elektrobransjen i Nord-Norge?

Zumtobel Group er et ledende og velrenommert globalt konsern for profesjonell inn ? og utendørsbelysning med kjente varemerker som Zumtobel og Thorn. Vårt mål er å gi økt livskvalitet gjennom å tilby belysning av høy kvalitet og energieffektivitet for mennesker i sitt daglige miljø. Zumtobel Group er en fremgangsrik produsent og leverandør på mer enn 100 markeder spredt over hele verden. Foretaket har en ledende rolle i Tyskland, Østerrike, England samt sterk posisjon i Frankrike og Norden. Foretaket lanserer tekniske innovasjoner og produkter som setter standarden for en bred målgruppe, spesielt elgrossister, elinnstallatører , lysdesignere, arkitekter, elkonsulenter, stater og kommuner. Zumtobel Group står for pålitelighet, god kundeservice, innovative produkter av høy teknisk standard, design og funksjonalitet. Disse kvaliteter danner grunn for fortsatt ekspansjon innen valgte produktområder og markeder. Velkommen til å lese mer om oss på www.thornligthing.com, www.zumtobel.com

Firma Tennebø & Partners for Thorn Lighting
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfristsnarest

Sikter du mot stjernene og vil være endel av et fremgangsrikt salgsteam?

I tillegg har du lyst til å drive din egen belysningsvirksomhet og representere de anerkjente produktene Zumtobel, Thorn, Tridonic, Luxmate og Reiss i det norske markedet?

Vi skal finne en salgsagent-/representant som vil få ansvaret for Nord-Norge.

Du bør trigges av salg, være utadvendt og ha lyst til å drive din egen butikk. I tillegg må du være selvgående med egen "motor", som gjør at du vet hvor du skal hver morgen når du står opp.

Din oppgave blir å selge og markedsføre Zumtobel Groups produkter mot grosister, elektroentreprenører og rådgivende ingeniører. Du vil også stå for opplæringen og informasjonsmøter i ditt distrikt.

Thorn Lighting tilbyr deg en meget spennede utfordring og du skal representere en av markedslederne i det norske belysningsmarkedet.

Hvis dette virker spennende og du har lyst til å høre mer, må du ikke nøle med å slå på tråden til Kåre Ovesen på mob. 90525300 eller Odd-Arne Krogstad på mob. 90753484 hos Tennebø & Partners.

Søk her

Vis flere stillinger: