Hanseth blir ny økonomidirektør i GK Norge

Lars Hanseth (49) blir ny økonomidirektør i GK Norge. Han tiltrer stillingen 1. mai.

Hanseth er utdannet siviløkonom fra Handelshøgskolen - Nord universitet (HHN, 1999). Han går til GK fra stillingen som regionscontroller i Bravida Norge. Han har lang og variert erfaring fra tilsvarende lederstillinger innen økonomi, blant annet som CFO i Siemens Gamesa Renewable Energy AS, samt CFO for divisjon Building Technologies i Siemens Norge AS, skriver GK Norge i en pressemelding.

– Jeg er meget fornøyd med å få Lars Hanseth inn som ny økonomidirektør. Lars er en fremoverlent leder med solid breddeerfaring og ikke minst spisskompetanse innenfor prosjektbasert entreprenørvirksomhet. Jeg er trygg på at han vil bidra til å forsterke vår posisjon som en ledende teknisk entreprenør og driftspartner, sier administrerende direktør i GK Norge, Rune Hardersen i meldingen.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven sammen med dyktige ledere og medarbeidere hvor GK skal gå foran og være et klimaforbilde gjennom å bygge og drifte bærekraftige tekniske- og teknologiske løsninger for generasjoner. GK er et selskap med en lang og stolt historie som har tydelige mål for fremtiden, og som er godt posisjonert for reisen, sier Hanseth.​​

Hanseth vil inngå i ledergruppen i GK Norge og rapportere til administrerende direktør. Han tiltrer stillingen 1. mai og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.