Øystein Vasbø. Foto: Maxbo

Han skal lede Maxbos nye satsing på tekniske tjenester

I januar ble Maxbo Tekniske tjenester lansert. Selskapet tilbyr rådgivende ingeniørtjenester, og er et samarbeid mellom Løvenskiold Handel og Pancom. Nå er ny daglig leder på plass.

Selskapet har vært i drift siden mars, og har blitt ledet av styreleder Ole-André Risnes, som også er direktør for Finance & Management i Pancom. Nå har Øystein Vasbø (41) fått stillingen som ny daglig leder, og har styrt selskapet fra begynnelsen av juni, skriver Maxbo i en pressemelding.

Vasbø kommer fra en lederstilling i bilfirmaet Mobile Skien.
– Vi ser et stort behov for rådgivende ingeniørtjenester, og både Maxbo og Pancom har samarbeidet med flere selskaper gjennom tidene. Med å kombinere all den kompetansen vi har opparbeidet oss gjennom årene, så vi at tiden var moden for å tilby denne tjenesten selv, sier Vasbø.

Maxbo Tekniske tjenester holder til i Stathelle i Telemark. Selskapet har kontorer sammen med elementprodusenten Norsk Modul, som også er et samarbeid mellom Løvenskiold Handel og Pancom. Nå har Maxbo Tekniske tjenester seks ansatte, og ser for seg å vokse i tiden fremover. Norsk Modul har nå blitt en av deres større kunder.
– Til tross for at vi i hovedsak har drevet under pandemien, har vi fått på plass en rekke store og viktige avtaler. Vi har ansatt både ingeniører og byggmestre, og vi har en tilnærming hvor vi jobber for å få til gode løsninger som både er praktiske og økonomiske. Nå har vi kunder fra mange steder i landet, og tiden vi er inne i har lært de fleste at man ikke lenger trenger å ha fysiske kundemøter, sier han.