Frode Wiggen blir avdelingsleder i Midt-Norge for AFRY. Foto: AFRY

Han skal lede AFRYs infrastrukturavdeling i Midt-Norge

Frode Wiggen blir avdelingsleder i Midt-Norge for AFRY.

Det skriver AFRY i en pressemelding mandag.

Wiggen kom, ifølge meldingen, til AFRY for ett år siden, og har jobbet med større tilbud og totalentrepriseprosjekter. Han har tidligere hatt en tilsvarende lederrolle i COWI. Han har også erfaring fra Rambøll, Statens vegvesen og Oslo Kommune, heter det i meldingen.

Wiggen blir avdelingsleder for AFRYs infrastrukturavdeling i Midt-Norge, en avdeling med 44 medarbeidere spesialisert innen VA og miljø, bru og konstruksjon, prosjektutvikling, geoteknikk og samferdsel.

‒ Frode er sterk faglig, og har bred bransjeerfaring med et bredt kontaktnett. Han er allerede godt kjent med organisasjonen, og har med seg verdifull ledererfaring. Jeg vurderte også hans trønderske, gode humør og pågangsmot som viktige elementer i valg av ny leder for region Midt-Norge, sier Anton Husøy, transportdirektør i AFRY.

‒ Jeg begynte i AFRY fordi jeg opplevde organisasjonen som offensiv og fremoverlent, med klare mål og en kultur som er glad i utfordringer. I rollen som leder for region Midt-Norge får jeg muligheten til å utvikle et kompetent team i en organisasjon med klare vekstambisjoner, sier Frode Wiggen i pressemeldingen.