Han er ny sjef for GL Prosjektservice

Odd-Egil Djøseland er ansatt som ny daglig leder i GL Prosjektservice og GL Gruppen. Gründer og nåværende daglig leder Terje Lindstrøm går inn i en ny rolle som markedsansvarlig i GL Prosjektservice.

Daglig leder i GL Prosjektservice og GL Gruppen Odd-Egil Djøseland. Foto: GL Prosjektservice
Daglig leder i GL Prosjektservice og GL Gruppen Odd-Egil Djøseland. Foto: GL Prosjektservice

Det skriver GL Prosjektservice i en pressemelding torsdag.

Odd-Egil Djøseland kommer fra stillingen som daglig leder i Entreprenørforeningen - EBA i Rogaland og Byggopp i Rogaland. Han har tidligere jobbet blant annet som distriktssjef i Kruse Smith Entreprenør på Haugalandet og senere i tilsvarende rolle i Kruse Smith Entreprenør på Østlandet. Han har også arbeidet en periode som regiondirektør i Kruse Smith Eiendom og som teknisk sjef for Hetland Boligbyggelag, heter det i pressemeldingen.

– Når valget falt på Odd-Egil Djøseland, er det fordi han har en god kombinasjon av personlige egenskaper, motivasjon, tung bransjeerfaring og ledererfaring.

Djøseland matcher dermed godt GL Prosjektservice og GL Gruppen sine behov og ambisjoner inn i fremtiden, sier styreleder i GL Gruppen Arne Austreid.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å lede GL Prosjektservice og GL Gruppen inn i fremtiden. Vi er en av de ledende entreprenørene i vårt marked, og er kjent for god kvalitet og dyktige ansatte. Vi har lokale eiere som ønsker vekst og utvikling. Sammen med våre ansatte, styret og eiere ser jeg frem til å få lede utviklingen av selskapet trygt inn i fremtiden, kommenterer Odd-Egil Djøseland i meldingen.

Til informasjon er EBA eier av Bygg og Anlegg Media AS som er utgiver av Byggeindustrien/bygg.no. Byggeindustriens redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette.