Trond Erik Skarshaug er ny konsernsjef for det Ålesund-baserte konsernet VH-Gruppen, som blant annet omfatter VestlandsHus og Vestlandshus Arkitekter. Foto: VH-Gruppen

Trond Erik Skarshaug er ny konsernsjef for det Ålesund-baserte konsernet VH-Gruppen, som blant annet omfatter VestlandsHus og Vestlandshus Arkitekter. Foto: VH-Gruppen

Han er ny konsernsjef i VestlandsHus

Trond Erik Skarshaug er ansatt som ny konsernsjef for Ålesund-baserte VH-Gruppen, som blant annet omfatter boligbyggerkjeden VestlandsHus og arkitektkbedriften Vestlandshus Arkitekter.

Det skriver VH-Gruppen i en pressemelding onsdag.

Trond Erik Skarshaug startet som ny konsernsjef for VH-Gruppen 1. januar i år.

– Trond Erik er en jordnær og meget erfaren leder som vil passe godt inn i kulturen i VestlandsHus, bade internt og blant forhandlere over hele landet. I tillegg har han kommersiell bransjeerfaring og erfaring fra selskapsledelse som vil bli meget viktig for VestlandsHus med de store ambisjonene vi har for selskapet fremover. Vi ønsker Trond Erik lykke til, sier styreleder Jarle Haug i VH-Gruppen.

Skarshaug kommer fra stillingen som daglig leder i Invisible Connections AS på Andalsnes. Han er opprinnelig tømrer, med tilleggsutdannelse innen økonomi.

– Jeg takker styret i VH-Gruppen for tilliten. Jeg kjenner VestlandsHus som en kjede som star for høy kvalitet og som har meget dyktige ansatte og forhandlere. Dette gjør meg bade ydmyk for oppgaven og samtidig overbevist om at jeg med min bakgrunn og syn på ledelse og vekst kan gjøre en god jobb for selskapet. Jeg er en utpreget lagspiller og jeg gleder meg til a gjøre dette sammen med ansatte, forhandlere og eiere pa VestlandsHus-laget, sier Skarshaug i pressemeldingen.