Stian Thorsrud er ny kommunikasjonsdirektør i OneCo. Foto: OneCo
Stian Thorsrud er ny kommunikasjonsdirektør i OneCo. Foto: OneCo

Han er ny kommunikasjonsdirektør i OneCo

Industrikonsernet OneCo har ansatt Stian Thorsrud som ny kommunikasjonsdirektør.

OneCo har gjennomført en rekke oppkjøp de siste årene, og er nå  i en konsolideringsfase. Stian Thorsrud vil ifølge en pressemelding få ansvar for å utvikle en overordnet kommunikasjonsstrategi og jobbe med å bygge bedre kjennskap og kunnskap om OneCo.

– En av de viktigste prioriteringene i første omgang blir å samle trådene fra alle oppkjøpene og sikre en helhetlig kommunikasjon både eksternt og internt. Målet er å bygge enkel, men effektiv kommunikasjon som skaper forretning, sier Thorsrud i pressemeldingen.

OneCo ønsker å bli mer synlige overfor mulige arbeidstagere og nye kunder. Internkommunikasjon kommer også til å bli viktig forselskapet fremover.

– Vi har mange nye og ulike selskaper som skal jobbe sammen i et konsern. Dermed blir det viktig å bygge en ny kultur og et nytt fellesskap der vi samles rundt «nye» OneCo, sier Thorsrud.

Han kommer fra rollen som kommunikasjonsdirektør i Inin. Før dette har han vært kommunikasjonsdirektør i Siemens og journalist i blant annet Finansavisen og økonomibladet Dine Penger.

Konserndirektør i OneCo, Tore Sjursen, uttaler at han er glad for å få Thorsrud inn i selskapet.

– For et teknologiselskap med vekstambisjoner så blir det viktig å posisjonere OneCo på riktig måte i markedet – både for å vinne flere kontrakter, men også for å tiltrekke oss viktig kompetanse og arbeidskraft. Her vil Stian spille en særdeles viktig rolle for oss, sier Tore Sjursen i meldingen.