Isak Berntsen er ansatt som distriktssjef for Peab Bjørn Bygg i Tromsø. Foto: Privat
Isak Berntsen er ansatt som distriktssjef for Peab Bjørn Bygg i Tromsø. Foto: Privat

Han er ny distriktssjef i Peab Bjørn Bygg

Isak Berntsen er ansatt som distriktssjef for Peab Bjørn Byggs operative virksomhet i Tromsø.

Det skriver entreprenøren i en pressemelding torsdag.

Isak Berntsen tiltrer som distriktssjef i Peab Bjørn Bygg i Tromsø 1. juni i år.

Som distriktssjef får Berntsen ansvar for Bjørn Byggs operative virksomhet i Tromsø, hvor entreprenøren har en omsetning på omtrent 700 millioner kroner.

– Vi er svært godt fornøyde med å få på plass en erfaren leder til denne sentrale rollen. Isak har også erfaring fra flere sider av entreprenørbransjen, og vi er trygge på at det skal styrke oss ytterligere, sier administrerende direktør Gro Skaar Knutsen i Peab Bjørn Bygg i pressemeldingen.

Berntsen er 48 år gammel, og kommer fra stillingen som daglig leder i Element NOR, hvor han har jobbet de siste fem årene. Han er utdannet høgskoleingeniør i nautikk, har gjennomført Sjøkrigsskolen og Etterretningshøgskole i Forsvaret. Forsvaret har også vært hans arbeidssted før han i 2009 gikk over i sivilt, som daglig leder i henholdsvis Vekas, Bravida VVS i Tromsø og Vaagland Båtbyggeri.

Berntsen selv sier han ser frem til å starte i den nye jobben.

– Jeg forventer at det blir både komplekst og utfordrende å ta fatt på rollen som distriktssjef for Tromsø-virksomheten. Bjørn Bygg er en stor bedrift med en unik kultur som jeg må tilpasse meg, samtidig som jeg skal lære å kjenne mange nye kolleger. Bjørn Bygg har svært gode forutsetninger for å lykkes videre i en stadig mer kompleks bransje, gitt så mange kompetente kolleger, sin store andel egne håndverkere og evne til å satse på innovasjon og gode bygg, sier Berntsen i pressemeldingen.