Pål Marius Fredriksen. Foto: HRP
Pål Marius Fredriksen. Foto: HRP

Han er HRPs nye avdelingsleder i Østfold

Pål Marius Fredriksen er ansatt som nye leder for HRP i Østfold.

- Med Fredriksen har vi fått en leder med en allsidig bakgrunn innen bygg og anlegg. I tillegg ønsket vi også hans evner til å lede bredt sammensatte team. Dette er viktig, da vi ved vår avdeling i Østfold har ansatte som favner hele den store bredden HRP har. Fra utredning og analyse i tidlig fase på prosjekter til vi skal lede gjennomføring av prosjekter. Fredriksen har erfaring fra totalentrepriser for offentlige utbyggere, både som bygg- og grunnentreprenør. Han har også erfaring fra kommunale rammeavtaler for kommuner og fylkeskommune, sier regiondirektør Martin Svendsen, i en pressemelding.

Fredriksen er byggingeniør og med mastergrad i industriell økonomi- og teknologiledelse. Han har blant annet erfaring fra oljeindustrien på Sørlandet samt bygg- og anleggsbransjen på Østlandet.

- I denne jobben blir det også viktig å få det beste ut av den bredde vi har av kompetanse i denne avdelingen. At HRP har et godt utbygget system for å jobbe på tvers av avdelinger og geografi, gjør også at vi lett kan få fatt i den kompetansen vi ikke har her på kontoret i Fredrikstad. Det gjør HRP til en spennende arbeidsplass for meg, sier Fredriksen.