Mikkel Nielsen. Foto: Norsk Byggtjeneste
Mikkel Nielsen. Foto: Norsk Byggtjeneste

Han er ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Byggtjeneste

Mikkel Nielsen er ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Byggtjeneste AS og vil tiltre stillingen senest 1. desember.

Nielsen er utdannet Master of Science fra BI og har vært chief digital officer i Nordr AS siden 2020. Nordr AS er en videreføring av Veidekkes eiendomsvirksomhet i Norge og Sverige, hvor han fra 2017 til 2020 var direktør for digitalisering. 

– I flere perioder fra 1997 til 2017 var han ansatt i Accentures strategipraksis, sist som direktør og leder for Accenture Technology Strategy i Norge. I perioden 2003 – 2008 var han ansatt ved Sykehuset Buskerud HF som omstillingssjef og leder av utviklingsseksjonen, heter det i en pressemelding.

– Med bred erfaring fra teknologi og omstillingsprosjekter, samt god innsikt i byggenæringen er Mikkel meget godt kvalifisert for å videreføre Norsk Byggtjeneste AS, sier styrelder Carl Otto Løvenskiold i meldingen.

Nielsen er 51 år og bor på Stabæk.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke Øyvind Skarholt for en solid innsats for Norsk Byggtjeneste gjennom mange år, sier Løvenskiold, som ønsker Mikkel Nielsen velkommen og ser frem til et langt og godt samarbeid.