Rune Johansen har fått jobben som regionsdirektør for Stor-Oslo Entreprise i GK. Han starter 1. oktober.
Rune Johansen har fått jobben som regionsdirektør for Stor-Oslo Entreprise i GK. Han starter 1. oktober.Foto: GK.

Han blir ny regionsdirektør i GK

Rune Johansen starter 1. oktober som regionsdirektør for Stor-Oslo Entreprise i GK. Han kommer fra Erichsen & Horgen og er i dag prosjekteringsleder for Livsvitenskapsbygget ved Universitetet i Oslo.

Det opplyser GK i en melding

– Jeg er veldig fornøyd med å få Rune Johansen med på laget for å bygge GKs posisjon som teknisk og totalteknisk entreprenør i Stor-Oslo. Rune er en fremoverlent, støttende og strategisk dyktig leder og med høy kompetanse om kompleksiteten i tverrfaglige prosjekter, sier Leif Øie, divisjonsdirektør Entreprise i GK.

Rune Johansen er utdannet sivilingeniør fra NTNU med maskin som teknisk profil. Han har solid erfaring både fra å bygge organisasjoner og fra prosjekter, sist fra Livsvitenskapsbygget og før det fra Campus Ås. Johansen har i tillegg erfaring fra både rådgiver- og entreprenørsiden, opplyser GK

– GK er et selskap med en lang og stolt historie. Et selskap jeg tidlig i min karriere lærte å kjenne som en dyktig konkurrent og som har utviklet seg til å bli en av de aller beste i sin bransje. Jeg har latt meg imponere av prosjektene som har vært levert og innsatsen og dyktigheten til menneskene som står bak. Jeg gleder meg til å bli en del av dette laget, sier Rune Johansen.