Vidar Riis Jacobsen. Foto: Fritzøe Engros
Vidar Riis Jacobsen. Foto: Fritzøe Engros

Han blir ny distriktssjef i Fritzøe Engros

Vidar Riis Jacobsen (37) er ansatt i stillingen som distriktssjef i industriavdelingen i Fritzøe Engros.

Jacobsen startet i jobben 3. januar.

– Han har lang erfaring fra industri og har de siste ti årene jobbet som salgsingeniør med produksjonsmaskineri, senest for Bergsli Treteknikk As, heter det i en pressemelding.

- Jeg er veldig glad for å være en del av Fritzøe Engros. En spennende og fremtidsrettet bedrift som jeg vet at både kunder og samarbeidspartnere har et veldig godt forhold til. Det første som slår meg, er at kolleger i Fritzøe Engros er en kunnskapsrik og hyggelig gjeng som jobber for at kundene skal lykkes i sin hverdag. I løpet av kort tid har jeg blitt tatt veldig godt imot, nå gleder jeg med til fortsettelsen, sier Vidar Riis Jacobsen i meldingen.

Salgsdirektør Industri, Fritzøe Engros, Ole Schei Hansen, er veldig fornøyd med å ha fått med Jacobsen på laget.

– Vi er overbevist om at Vidar blir en stor ressurs, både for oss og for kundene. Med Vidar får vi i inn en pliktoppfyllende relasjonsbygger som vil bidra til å videreutvikle Fritzøe Engros som en god samarbeidspartner for våre kunder. Nå ser vi frem til å bli enda mer kjent med Vidar og flere spennende prosjekter med kunder fremover, sier Ole Schei Hansen i meldingen.