F.v.: Hølje Folsland, Dag Arne Lier og Stein Anders Sundby, daglig leder i Skaaret Landskap. Foto: SL Stenlegging
F.v.: Hølje Folsland, Dag Arne Lier og Stein Anders Sundby, daglig leder i Skaaret Landskap. Foto: SL Stenlegging

Han blir ny daglig leder i SL Stenlegging

Dag Arne Lier er ansatt som ny daglig leder i SL Stenlegging AS.

Han tiltrådde stillingen nå i januar. Lier er anleggsgartnertekniker fra Statens gartnerskole Jensvoll, og har økonomi og lederutdanning fra Handelshøyskolen BI, skriver selskapet i en pressemelding.

– Jeg ser frem til å jobbe sammen med de positive og dyktige medarbeidere i SL Stenlegging AS. De har et fremtidsrettet fokus og er i førersetet for gjenbruk og sirkulærøkonomi. Selskapet utfører spennende prosjekter som stiller høye krav til kvaliteter og løsninger, som utføres med godt håndverk, noe jeg verdsetter høyt. Det er også godt å komme hjem til Østfold igjen, sier Lier i meldingen.

Hølje Folsland har vært daglig leder i selskapet siden 2018. 

– Jeg er stolt av det vi i SL Stenlegging har skapt sammen de siste fem årene. Med Dag Arne sin erfaring og kompetanse i bransjen, vil han være rett mann til å utvikle selskapet videre, forteller Folsland. 

Høsten 2023 ble Skaaret Landskap hovedaksjonær i SL Stenlegging AS. Folsland starter i en ny stilling i Skaaret-konsernet, og vil fremover få sin base på kontoret i Asker.

– Jeg ser frem til nye utfordringer i Skaaret konsernet med base i Asker, og til å ta del i alle de fire selskapene i Skaaret konsernet fremover, sierFolsand i samme melding.