Kjetil Rydje har 25 sesonger bak seg som juletreselger.

Leier ut gratis juletrær

Et kjøpesenter på Strømmen går nye veier og leier ut gratis juletrær før jul, mot at treet returneres innen 20. dag jul.

- Julen er en viktig høytid, men vi vet at det er mange som sliter med økonomien og som derfor må prioritere hva de skal bruke penger på i julen. Noen velger bort juletreet, og det ønsker vi å gjøre noe med, sier Hanne Ratvik Berger fra senterledelsen på Strømmen Storsenter.

Førstkommende fredag mellom vil det være mulig å leie et juletre for 100 kroner. Hvis man leverer tilbake juletreet den 14. januar, får man pengene tilbake.

- Vi har en begrensning på 50 juletrær og dette gjelder kun vanlig norsk gran. Alle som leier et tre for 100 kroner, får disse pengene tilbake når treet leveres tilbake etter 20. dag jul, forteller juletreselger Kjetil Rydje.

I forbindelse med at det i år er den 25. førjulstiden Kjetil Rydje selger juletrær utenfor Strømmen Storsenter, vil han sammen med Storsenteret bidra litt ekstra i år. Han vil stå utenfor den gamle hovedinngangen til senteret i Støperiveien, og lover at hvem som helst skal få leie et juletre.