<p>Marit Næss Jørgensen er på luften med sin egen nettbutikk. Foto: hageplanlegging.no</p>Jul hos Herr & Fru Jørgensen. Foto: hageplanlegging.noJul hos Herr & Fru Jørgensen. Foto: hageplanlegging.noJul hos Herr & Fru Jørgensen. Foto: hageplanlegging.no<p>Marit Næss Jørgensen har laget julestemning i sin butikk Herr & Fru Jørgensen i Sandefjord. Foto: hageplanegging.no</p>Jul hos Herr & Fru Jørgensen. Foto: hageplanlegging.noJul hos Herr & Fru Jørgensen. Foto: hageplanlegging.noJul hos Herr & Fru Jørgensen. Foto: hageplanlegging.no

Hage-Marit åpner nettbutikk

Hage.no’s faste hageekspert, Marit Næss Jørgensen, åpner nettbutikk med varer litt utenom det vanlige.

Sammen med blomsterdekoratørmannen Geir driver hageplanleggeren og gartneren livsstilsbutikken Herr & Fru Jørgensen i Sandefjord. De åpnet dørene i fjor vår og har siden den gang fått fått mange faste kunder i sine særpregede lokaler.

Les også: Hage-Marit åpner hagebutikk

Jul hos Herr & Fru Jørgensen. Foto: hageplanlegging.no

– Konseptet går ut på å tilby ting som man ikke finner mange andre steder. Vi har høyt fokus på detaljer og jobber for at også nettbutikken så langt det er mulig skal gi den samme opplevelsen som det er å komme inn i den fysiske butikken, sier Næss Jørgensen til hage.no.

Butikken tilbyr hageprodukter, økologisk mat og velvære, dekor og kort, gourmetmat, bøker, gaveartikler og innredning til både inne og ute.

– Akkurat nå er vi i startgropa, men vi håper kundene vil oppleve at dette er en nettbutikk hvor man finner noe unikt og som de får lyst til å besøke igjen, sier Næss Jørgensen til hage.no.

Hun forteller at bakgrunnen for lanseringen er påtrykk fra mange hageinteresserte, som bor for langt unna butikken i Sandefjord, og i tillegg kunder som ønsker å ha muligheten til å handle på nett også

– Vi ønsker å tilby produktene våre til alle, uansett hvor i landet folk måtte bo. Vi håper at nettbutikken blir et godt alternativ for de som ikke kan besøke oss, og vi tar sikte på å pakke og sende varene 1-3 dager etter bestilling, sier hun.

Råbra rabarbra - en bok spekket med gamle og nye oppskrifter, samt historiske rabarbraøyeblikk.

Nettbutikken herrogfrujorgensen.no skal fungere like godt på mobil og nettbrett, som på pc. Marit forteller også at butikken skal gjenspeile de ulike sesongene. I hennes blogg sesonger.blogspot.com kan man finne mye påfyll i form av aktuelle oppskrifter, tips og faglig påfyll – gjerne relatert til butikken og produktene derfra.

– Akkurat nå er det vinter og jul som er mest populært, og vi tror at spesielt hagebøkene blir en hit under juletreet i år, sier Marit.

Selv har hun debutert som forfatter i fjor, med en bok om rabarbra: Råbra rabarbra – for historien, helsen og ganen.

Marit forteller at innkjøpsplanene neste års hage- og uteprodukter ligger klart, og at det er mye spennende på gang hos Herr&Fru Jørgensen.

Nettbutikk: https://www.herrogfrujorgensen.no

Nettside: http://www.herrfru.no

Facebook: Herr og Fru Jørgensen