<p>Hageekspert og hageplanlegger Marit Næss Jørgensen åpner sin nye livsstilsbutikk Herr og fru Jørgensen sammen med ektemann og blomsterdekoratør Geir Jørgensen 1. mars i Sandefjord.</p>Herr og fru Jørgensen - ny hage- og livsstilsbutikk som åpner i Sandefjord 1. mars.Herr og fru Jørgensen - ny hage- og livsstilsbutikk som åpner i Sandefjord 1. mars.Herr og fru Jørgensen - ny hage- og livsstilsbutikk som åpner i Sandefjord 1. mars.Herr og fru Jørgensen - ny hage- og livsstilsbutikk som åpner i Sandefjord 1. mars.Herr og fru Jørgensen - ny hage- og livsstilsbutikk som åpner i Sandefjord 1. mars.Herr og fru Jørgensen - ny hage- og livsstilsbutikk som åpner i Sandefjord 1. mars.Herr og fru Jørgensen - ny hage- og livsstilsbutikk som åpner i Sandefjord 1. mars.Herr og fru Jørgensen - ny hage- og livsstilsbutikk som åpner i Sandefjord 1. mars.

Hage-Marit åpner hagebutikk

Herr og fru Jørgensen er navnet på den nye livsstilsbutikken som Hage.no’s mangeårige hageekspert Marit Næss Jørgensen åpner i Sandefjord 1. mars.

I butikken vil gartner og hageplanlegger Marit Næss Jørgensen sammen med ektemannen Geir, som også er blomsterdekoratør, satse på et bredt utvalg som spenner fra blomster, planter, hageredskaper, interiør, bøker og gourmetvarer.

– I Norge er vi alle opptatt av å hygge oss – inne som ute. Det er bakgrunnen for at vi nå har laget et livsstilskonsept som tilbyr en kombinasjon av elementer som vil bidra til å lage stemning i folks liv, sommer som vinter. Vi legger vekt på trivsel og at kundene skal få faglige råd om grønne vekster, hage, matoppskrifter eller interiør, sier hageeksperten – som i en årrekke har besvart hagespørsmål på hage.no.

Interiør fra den nye livsstilsbutikken Herr og Fru Jørgensen, som åpnes i mars.

Blomsterbinderi
Nå tar hun og mannen Geir, som har lang fartstid fra hagebransjen, steget og satser på egen virksomhet. I tillegg til hage- og livsstilsprodukter vil Herr og fru Jørgensen også tilby blomsterbinderi både innen bryllup, konfirmasjon m.m, samt sorgbinderi.

De vil også tilby et utvalg i hageplanter og små trær, samt ta imot bestillinger på større leveranser av hekk og bedbeplantning.

Hageplanlegging
I konseptet ligger også at Næss Jørgensen tilbyr hageplanlegging, som en videreføring av Marits Hageplanlegging – i tillegg til både foredrag og rådgivning. Butikken har også fått forhandlerstatus for håndsmidde og ergonomisk riktige hageredskapene til Sneeboer, samt kantbånd fra EverEdge.

I tillegg vil butikken selge hage- og livsstilbøker fra de fire kjente forfatterne Claus Dalby, Ernst Kirschsteiger, Minna Mercke Smith samt Helen Fredholm.

Fra Frankrike til New England
– Vi satser på ingredienser som spenner fra det landlige Frankrike til New England på den andre siden av Atlanterhavet. Ellers vil vi også tilby de små tingene som skaper det lille ekstra – hverdagens gylne perler, som blant annet smak, duft og det øyet begjærer, sier Marit.

Hun satser på stemningsskapende produkter i ekte materialer, i klassisk design, og utvalget vil variere med årstidene. – Målet er å gi kundene mye inspirasjon og nye ideer til å skape sin personlige stil enten hjemme eller på hytta og ikke minst i hagen eller på terrassen, sier hun.

Starter nettbutikk
Herr og fru Jørgensen har også planer om å starte nettbutikk, og den er har beregnet oppstart i løpet av september 2015.

Utover varesortimentet og en liten coffeshop satser Herr og Fru Jørgensen på foredrag og kundekvelder om høsten og våren. – Allerede nå har vi booket inn Helen Fredholm med gammeldags julepynt av papirklipp som førejulskveld 2015, hageentusiasten.

– Vi håper at den fysiske butikken, nettbutikken og bloggen vil bli en møteplass for alle med interesse for hjem, innredning, mat, blomster og hage, avslutter Marit Næss Jørgensen, som har travle dager i innspurten før butikkåpningen.

Herr og Fru Jørgensen vil også satse på å være synlig på nett og i sosiale medier:

Facebook: https://www.facebook.com/www.herrogfrujorgensen.no

Nettside: http://www.herrogfrujorgensen.no

Pinterest: https://www.pinterest.com/herrogfru/

Instagram: http://instagram.com/fru_jorgensen