Feiring Nord har fem ansatte og en omsetning på cirka 40 millioner kroner i 2022. Selskapet har avdelinger på Vannøya i Karlsøy kommune og på Skattøra i Tromsø. Foto: Fering.
Feiring Nord har fem ansatte og en omsetning på cirka 40 millioner kroner i 2022. Selskapet har avdelinger på Vannøya i Karlsøy kommune og på Skattøra i Tromsø. Foto: Fering.

Gunnar Holth Grusforretning kjøper stor pukkverksaktør i nord

Gunnar Holth Grusforretning har blitt enige med Feiring Bruk om kjøp av samtlige aksjer i Feiring Nord. Kjøpet trer i kraft fra og med 1. november 2023.

– Vi er glade for å ha kommet til enighet med Feiring om overtakelse av Feiring Nord. Markedet i Nord-Norge har blitt en viktig del av vår virksomhet og vi vurderer investeringen som et godt supplement til vår eksisterende aktivitet i regionen. I Feiring Nord er det etablert et solid grunnlag både markeds- og organisasjonsmessig som vi ser frem til å bygge videre på sammen med selskapets ansatte. Vi har stor tro på markedet i Nord-Norge og ser derfor Vannøya som en strategisk viktig ressurs i årene fremover, sier daglig leder Fredrik Holth i Gunnar Holth Grusforretning AS (GHG), i en pressemelding.

Feiring Nord AS, tidligere North Rock, ble etablert i 2009 med formål om å bygge en solid regional leverandør av pukk og grus til Troms- og Finnmarksregionen. Feiring overtok 100 prosent av aksjene i selskapet i 2017 og har siden bygget det til å bli en av regionens største pukkverksaktører, står det i meldingen.

Feiring Nord har fem ansatte og en omsetning på cirka 40 millioner kroner i 2022. Selskapet har avdelinger på Vannøya i Karlsøy kommune og på Skattøra i Tromsø. Pukkverket på Vannøya er Nord-Norges største regulerte pukkressurs, opplyser Feiring.

– Vi er stolte over den reisen vi har hatt med våre ansatte og kunder i Feiring Nord. Nå som selskapet har befestet sin posisjon og går over i en ny fase, er vi glade for at det er GHG som overtar stafettpinnen. GHG er en solid aktør med en sterk lokal tilstedeværelse i Nord-Norge og som har de beste forutsetningene for å utvikle virksomheten i nord videre. Jeg føler meg trygg på at ansatte og kunder vil bli godt ivaretatt hos Gunnar Holth Grusforretning, sier daglig leder Knut Harald Ollendorff i Feiring Bruk